Confidenţialitate

Federația Română de Fotbal a lansat programul de voluntariat pentru EURO 2020

CoolNews
share

Într-o conferință de presă desfășurată marţi, 29 ianuarie, Federația Română de Fotbal a marcat faptul că mai sunt 500 de zile până când UEFA EURO 2020 va ajunge la București. Cu acest prilej, s-a lansat și campania de informare pentru recrutarea voluntarilor necesari la Turneul Final al EURO.

Peste 500 de zile, timp de o lună, efervescența unui turneu final va cuprinde concomitent 12 țări și va oferi experiențe unice fanilor fotbalului, la magnitudini pe care aceștia nu le-au mai cunoscut până acum. Va fi pentru prima oară când harta fotbalului va fi de fapt harta Europei. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a prezentat și simbolistica acestui turneu final, care este puntea de legătură între suporterii fotbalului. ”Bucureștiul are această șansă să intre în marea comunitate care unește Bilbao cu St. Petersburg și Baku cu Londra. Este o șansă pe care alte domenii ale societății nu ne-au oferit-o încă la nivel de participare a cetățenilor”, a spus Burleanu.

Advertisement

Necesarul de voluntari pentru partidele de la București este de peste 1000, așa că FRF va derula campanii de promovare și informare în mediile tinerilor români, din școli, universități și nu numai. Procedura de înscriere în programul Voluntari EURO 2020 va fi deschisă de către UEFA la începutul verii 2019. Până atunci, cei interesați vor găsi informații premergătoare pe noua secțiune dedicată voluntarilor de pe website-ul FRF, la adresa FRF.ro/Voluntari

Articole similare

Noul gazon, pentru Euro 2020, a fost montat pe Arena Națională (AUDIO)

Primăria Capitalei a finalizat lucrările de schimbare a gazonului de pe Arena Naţională. Aici vor fi...

UEFA vrea neapărat spectatori în tribune la EURO 2020

UEFA vrea neapărat spectatori în tribune la EURO 2020. Reprezentanții forului au cerut țărilor ga...

UEFA amână Campionatul European de Fotbal, care trebuia să se joace și la București, pentru vara anu...

Campionatul European, care trebuia să aibă câteva meciuri și la București, nu se va mai ține în 2020...