Peste 700 de copii veniți din toată țara vor anima cei 50 000 de spectatori prezenți la meciul România – Elveția

CoolNews, NEWS
share

Marți, 21 noiembrie, pe Arena Națională, Cantus Mundi și Federația Română de Fotbal readuc în tribune Galeria Națională de Copii, formată de această dată din coruri și ansambluri de percuție din cadrul Programului Național Cantus Mundi. Avându-i alături pe dirijorii și coordonatorii programului, cei peste 700 de copiii veniți din toată țara vor anima peste 50 000 de spectatori.

Tinerii percuționiști din Programul Național Cantus Mundi sunt gata să antreneze tribunele cu tobele lor, iar corurile de copii îi vor susține cu melodii și coregrafi spectaculoase. Nu vor lipsi celebrele piese We Are The Champions și Waka Waka, binecunoscute de publicul din întreaga lume.

După succesul organizării Galeriei Naționale de Copii în cadrul meciului România – Andorra din luna octombrie, revenim pe stadion cu și mai mulți copii și adolescenți din cadrul amplului Program Național Cantus Mundi, care unește copiii prin muzică, indiferent de barierele sociale. Prin inițiativa dezvoltată alături de Federația Română de Fotbal, susținem o atitudine fair-play în rândul suporterilor de toate vârstele.” – a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Galeria participă de această dată la un meci cu o miză importantă, care poate aduce României primul loc în grupă la EURO 2024. Meciul se joacă cu casa închisă și așteaptă peste 50.000 de spectatori în tribune.

 

Articole similare

Tranzacție uriașă în sport: Proprietarul Formula 1 a cumpărat MotoGP

Într-o tranzacție de proporții uriase, în lumea auto-moto, chiar înainte de Marele Premiu al Japonie...

Șase români, alături de cei mai mari miliardari ai lumii în topul Forbes. Cine sunt și ce avere au...

România se mândrește cu prezența a șase miliardari în clasamentul mondial publicat de revista Forbes...

Ilie Năstase, cântărețul. Celebrul sportiv român își lansează primul disc

În 1987, aflat în plină glorie internațională, tenismenul român Ilie Năstase a primit propunerea de ...