Confidenţialitate

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, lider în box-office-ul românesc după primul weekend de la lansare

CoolNews
share

Producţia Warner Bros. Pictures ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a vrăjit box office-ul românesc şi s-a lansat pe marile ecrane cu încasări în valoare de 1.953.460 lei, după ce a fost vizionat de un număr de 84.084 spectatori.

Cea de-a doua ecranizare a seriei celor cinci aventuri din Lumea Vrăjitorească imaginată de J.K. Rowling, ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a devenit astfel filmul Warner Bros. cu cea mai bună lansare de anul acesta, precum şi cea mai bună premieră din istorie a unui film din universul Harry Potter.

Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law şi Johnny Depp în rolurile principale,  „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a putut fi vizionat în premieră pe 119 ecrane din ţară.

Filmul îi readuce împreună pe regizorul David Yates, scenarista/producătoarea J.K. Rowling, şi pe producătorii David Heyman, Steve Kloves şi Lionel Wigram, echipa care a colaborat iniţial la „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”.  Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat şi Danny Cohen au fost producători executivi.

Pelicula Moromeții 2 se află pe locul 2 în clasamentul box office-ului românesc de weekend, cu încasări de 1.014.189 de lei.

Morometii 2 s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga țară vineri, 16 noiembrie, și a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori.

Articole similare

Ce filme se vor lansa și trebuie neapărat să le vezi toamna asta

A venit toamna, iar inevitabil ne întoarcem în mijlocul orașelor. Și dacă tot ne întoarcem, haideți ...