Confidenţialitate

Familia regală, „rănită” de anunțul ducilor de Sussex, Harry și Meghan

Celebrități, CoolNews
share

Familia regală britanică este afectată şi dezamăgită de decizia şocantă luată de prinţul Harry şi soţia sa Meghan, duci de Sussex, de a se retrage din rolurile pe care le îndeplineau şi de a trăi independent financiar faţă de Casa Regală, conform unei surse de la Palatul Buckingham.

Cei doi îşi doresc să petreacă mai mult timp împreună în America de Nord, departe de îndatoririle pe care le aveau în calitate de membri ai familiei regale.

Sursa din cadrul Palatului Buckingham a precizat că ceilalţi membri ai familiei regale au început să discute pe tema acestei decizii cu prinţul Harry şi soţia sa.

„Le înţelegem dorinţa de a trece la o abordare diferită, însă astfel de lucruri sunt complicate şi este nevoie de timp pentru a le rezolva”, conform sursei care şi-a păstrat anonimatul.

Press Association precizează că ducii de Sussex nu au consultat-o nici pe regina Elisabeta şi nici pe prinţul Charles cu privire la această decizie. În acest context, „atmosfera” la Palatul Buckingham este una de dezamăgire, iar conform BBC, regina şi prinţul moştenitor sunt „afectaţi” de decizia lui Harry şi Meghan.

Articole similare

Prințul Albert de Monaco: Meghan și Harry nu trebuiau să își dezvăluie frustrările în public

Continuă să curgă reacțiile după celebrul interviu acordat lui Oprah Winfrey. Meghan Markle și pe...

Din ce se întreține Prințul Harry acum

Dacă vă întrebați din ce se întreține Prințul Harry acum, ei bine, acesta a dezvăluit că îl ajută av...

Oprah aduce clarificări: Nici Regina, nici Prințul Philip, nu au făcut remarci privind culoarea piel...

În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei do...