Confidenţialitate

Facts despre Ashton Kutcher

Celebrități, CoolNews
share

Christopher Ashton Kutcher, născut pe data de 7 februarie 1978, este un actor american, comediant, producător și fost model. El a intrat în atenția publicului datorită sitcomului That ’70s Show, unde interpreta rolul personajului Michael Kelso.

Are doi frați, o soră mai mare, Tausha, și un frate geamăn, Michael, care a făcut un transplant de cord în copilărie.

Ashton Kutcher i-a mărturisit lui David Letterman, în show-ul Late Night with David Letterman, că în perioada liceului își dorea să fie cât mai ocupat ca să nu ajungă acasă din cauza bolii fratelui său, care a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. Din cauza stresului, actorul chiar a vrut să își pună capăt zilelor. Tatăl său l-a salvat chiar în momentul în care voia să se arunce de la balconul spitalului unde era internat fratele său.

În ultimul an de liceu, împreună cu vărul său a vrut să fure bani de la școală, pățanie pentru care a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunității și trei ani cu suspendare.

Ashton urmat cursurile Universității din Iowa, unde a studiat biochimia, având marea dorință de a descoperi un tratament minune pentru fratele său.

A lucrat într-un bar, de unde a fost recrutat pentru un concurs de modelling, pe care l-a câștigat, fiind trimis la o școală de modele la New York, acolo unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Filmele sale favorite sunt Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Scary Movie, Gladiator.

În 2010, Ashton Kutcher și fosta sa soție, Demi Moore, au înființat “The Demi and Ashton Foundation” pentru a lupta împotriva sclaviei sexuale la care sunt supuși copiii.

Articole similare

#StopHateForProfit

Numeroase vedete din lumea întreagă, dar preponderent din SUA, au ales să boicoteze Facebook și Inst...

#StopHateForProfit - ce înseamnă și ce vedete participă

#StopHateForProfit este o campanie inițiată de mai multe organizațîi care luptă pentru apărarea drep...

Ce cadou amuzant le-au făcut Mila Kunis și Ashton Kutcher unor prieteni de Crăciun

Mila Kunis și Ashton Kutcher au intrat deja în spiritul sărbătorilor și au făcut și primul cadou. Cu...