Confidenţialitate

Facts despre Ashton Kutcher

Celebrități, CoolNews
share

Christopher Ashton Kutcher, născut pe data de 7 februarie 1978, este un actor american, comediant, producător și fost model. El a intrat în atenția publicului datorită sitcomului That ’70s Show, unde interpreta rolul personajului Michael Kelso.

Are doi frați, o soră mai mare, Tausha, și un frate geamăn, Michael, care a făcut un transplant de cord în copilărie.

Ashton Kutcher i-a mărturisit lui David Letterman, în show-ul Late Night with David Letterman, că în perioada liceului își dorea să fie cât mai ocupat ca să nu ajungă acasă din cauza bolii fratelui său, care a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. Din cauza stresului, actorul chiar a vrut să își pună capăt zilelor. Tatăl său l-a salvat chiar în momentul în care voia să se arunce de la balconul spitalului unde era internat fratele său.

În ultimul an de liceu, împreună cu vărul său a vrut să fure bani de la școală, pățanie pentru care a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunității și trei ani cu suspendare.

Advertisement

Ashton urmat cursurile Universității din Iowa, unde a studiat biochimia, având marea dorință de a descoperi un tratament minune pentru fratele său.

A lucrat într-un bar, de unde a fost recrutat pentru un concurs de modelling, pe care l-a câștigat, fiind trimis la o școală de modele la New York, acolo unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

Filmele sale favorite sunt Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Scary Movie, Gladiator.

În 2010, Ashton Kutcher și fosta sa soție, Demi Moore, au înființat “The Demi and Ashton Foundation” pentru a lupta împotriva sclaviei sexuale la care sunt supuși copiii.

Articole similare

Victoria Beckham, party de ziua ei la Miami. Câți ani a făcut vedeta și ce celebrități a invitat...

Victoria Beckham a făcut 47 de ani și a dat petrecere mare, chiar la inaugurarea hotelului The Goodt...

Orlando Bloom împlinește azi 44 de ani

Well, nu prea ne vine să credem nici nouă. Orlando Bloom face azi 44 de ani. 44! El e născut pe 1...

Lewis Hamilton împlinește azi 36 de ani

Azi îl celebrăm pe celebrul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, care împlinește 36 de ani. Pe num...