Eugenia Nicolae lansează o piesă plină de optimism: „Dragoste nouă”, parte din EP-ul „Lume nouă”

CoolNews, Muzică
share

Eugenia Nicolae lansează Dragoste nouă, o melodie plină de optimism și cea de-a patra piesă de pe Lume nouă, EP-ul de 5 melodii pe care artista îl va lansa în curând. Este o melodie care îmbină armonios folclorul românesc și sound-ul pop, cu un mesaj vibrant, luminos. „Dintre toate compozițiile pe care le-am lansat până acum, Dragoste nouă este cea mai optimistă, în topul celor mai vesele melodii pe care le-am lansat vreodată.”, a declarat artista.

Pentru aceasta piesă Eugenia a colaborat cu ansamblul vocal Țărăncuța Durlești din Republica Moldova. Prima piesă de pe EP, „La, la, la” este realizată tot împreună cu fetele din ansamblu, precum și melodia „Să vină ielele”. Grupul vocal aduce o amprentă aparte melodiilor, îmbrăcând refrenul și aducându-i un plus de emoție și forță.

„Pe refren se aude ansamblul vocal Țărăncuța Durlești. În toamna anului trecut am fost la ele la studio și am lucrat împreună pentru șapte piese, iar patru dintre acestea se regăsesc pe EP. Ansamblul este condus de Leonid Țăranu, un om bun, profesionist și foarte implicat în realizarea acestor imprimări audio și a filmărilor. Fetele din ansamblu sunt norocoase să aibă așa lider, iar domnul Leonid este norocos să fie înconjurat de atâtea femei talentate.”, declară Eugenia Nicolae.

„Experiența de a lucra împreună cu Eugenia Nicolae și echipa sa a fost deosebit de plăcută și productivă. Dedicarea echipei este de admirat și suntem mândre de tot EP-ul creat împreună. Ne bucurăm că știm a ne prezenta la nivelul așteptărilor publicului nostru, iar profesionalismul ansamblului “Țărăncuța” din orășelul Durlești, îmbinat cu cel al echipei Eugeniei Nicolae au creat cel mai unic și autentic proiect.”, au declarat reprezentanții Ansamblului Folcloric “Țărăncuța”.

Videoclipul și producția piesei au fost realizate de Liviu Tănăsoiu (Rimenescu), iar filmările au avut loc în Republica Moldova, Orheiul Vechi.

„Am avut mulți prieteni moldoveni care ne-au ajutat necondiționat și pentru asta le mulțumim. Unul dintre ei este Viorel Gasnas, care s-a ocupat de producție și de multe alte lucruri ce nu erau „în fișa postului”. Ne-a arătat cele mai gustoase restaurante din Chișinău și am descoperit cele mai frumoase peisaje din jurul capitalei, precum locul în care am filmat videoclipul – Orheiul Vechi”, a adăugat Eugenia Nicolae.

 

De pe EP-ul Lume nouă care urmează a fi lansat în curând mai fac parte și piesa lansată recent alături de Sișu Tudor, Omule, cât mai poți, precum și piesele La, la, la, și Să vină ielele

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție, este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Eugenia a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers sau Elena Gheorghe. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike și pregătește multe alte surprize pentru public.

 

 

Articole similare

Eugenia Nicolae lansează primul său album, „Lume nouă”. Artista a sărbătorit momentul printr-un show...

Eugenia Nicolae, cunoscută publicului datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica ...

„Să vină ielele”, o nouă piesă de la Eugenia Nicolae, care hipnotizează publicul, inspirată din folc...

Să vină ielele este cea de-a treia piesă de pe Lume nouă, EP-ul de 5 melodii pe care artista îl va l...

Eugenia Nicolae lansează piesa La la la, parte a primului său EP! „Cred că toată lumea are nevoie de...

Piesa La la la, despre care Eugenia Nicolae a declarat că avem nevoie cu toții de o astfel de melodi...