Confidenţialitate

Eminem a fost nominalizat pentru a fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame

CoolNews, Muzică
share

Rapperul „Eminem”, în vârstă de 49 de ani, a fost nominalizat pentru a fi inclus în cel mai exclusivist club de muzică miercuri dimineață.

De fapt, artistul Marshall Mathers, este singurul dintre cei 17 nominalizați care a primit nominalizarea în primul său an de eligibilitate – care este la 25 de ani după debut.

Dacă Eminem și-ar adăuga și calitatea de membru al Rock and Roll Hall of Fame la cele 15 premii Grammy, cinci single-uri no.1 și triumful Oscarului când candidații vor fi anunțați în mai, el va deveni doar al doilea artist hip-hop alb care a ajuns vreodată în RRHOF – după Beastie Boys au fost consacrați în 2012.

Oricum, Eminem ar fi doar al șaptelea artist hip-hop care a fost introdus vreodată, Jay-Z fiind ultimul rapper care a aflat despre nominalizări în octombrie anul trecut – tot în primul său an de eligibilitate.

Eminem – care va cânta alături de Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige și Snoop Dogg în pauza de la Super Bowl din 13 februarie – este probabil singurul slam dunk care a fost inclus într-o gamă largă de nominalizați în acest an. Alți artiști nominalizați pentru prima dată ar fi Beck, Duran Duran, Dolly Parton, Lionel Richie, Carly Simon și A Tribe Called Quest.

 

Articole similare

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”. Single-ul este cântat rapid d...

Eminem a lansat ediția extinsă pentru cea de-a 20-a aniversare a albumului “The Eminem Show”

Eminem a lansat ediția extinsă pentru cea de-a 20-a aniversare a albumului “The Eminem Show”. Reedit...

Streamurile pentru piesele lui Dr. Dre au crescut la o rată de 121% după concertul din pauza Super B...

Se pare că pauza Super Bowl nu este un câștig doar pentru agențiile de publicitate care se luptă să ...