Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame: „Cel mai probabil nu ar trebui să fiu aici”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame sâmbătă, ocazie cu care a interpretat și un set de șase cântece ce a inclus apariții surpriză din partea muzicienilor Steven Tyler și Ed Sheeran.

Marshall Mathers a trecut prin hituri precum „My Name Is”, „Rap God”, „Forever” și „Not Afraid”. De asemenea, a făcut echipă cu Tyler de la Aerosmith în „Sing for the Moment” și cu Sheeran pentru „Stan”.

Speechul de introducere a fost prezentat de mentorul său, Dr. Dre, care a vorbit despre „cadoul incontestabil” al rapperului din Detroit. „Versurile sale brute, întunecate și pline de umor, cuplate cu o cadență impecabilă, s-au remarcat din tot ceea ce auzisem până acum. Se simțea că avea foame pentru rap”, a spus Dr. Dre despre Eminem. „Amândoi am fost acolo. Eram doi artiști într-o stare de tipul „do-or-die”: el era disperat să găsească o modalitate de a-și hrăni familia, iar eu căutam ceva din care să mă infrupt din punct de vedere creativ. Fiecare dintre noi era exact ceea ce avea nevoie celălalt și eram dispus să pariez toată cariera mea pe asta.”

Eminem a reușit să ridice o oglindă în fața Americii Albe, exprimând, de asemenea, durerea de a trăi în sărăcie în familii disfuncționale, lipsite de speranță”, a continuat Dr. Dre. „Eminem a adus hip-hop-ul în America de mijloc și a oferit copiilor care semănau cu el o modalitate de a se conecta.

În timpul propriului său discurs de acceptare, Eminem a declarat că: „Probabil nu ar trebui să fiu aici în seara asta din mai multe motive. Unul dintre acestea ar fi că sunt rapper și acesta este Rock and Roll Hall of Fame. Și sunt câțiva dintre noi în acest moment care au fost deja incluși, dar suntem puțini. În al doilea rând, aproape că am murit din cauza unei supradoze în 2007, ceea ce a cam nasol.

Și, în cele din urmă, a trebuit să mă străduiesc într-adevăr să-mi clădesc un drum pentru a încerca să străpung această muzică și sunt atât de onorat și sunt atât de recunoscător că pot fi chiar aici sus făcând muzică hip-hop, oameni buni, pentru că îmi place atât de mult”, a adăugat Eminem.

Pe lângă Eminem, în gala Rock and Roll Hall of Fame din acest an au fost incluși și Dolly Parton, Judas Priest, Carly Simon și Duran Duran. O înregistrare a ceremoniei, care a avut loc la Los Angeles, va fi difuzată pe HBO pe 19 noiembrie.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Eminem confirmă lansarea pe 12 iulie a albumului "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)"

Eminem a confirmat lansarea noului său album, "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)," pe data de ...

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o colaborare de 9 milioane de dolari pentru a cânta la Cupa Mondia...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o ofertă de a cânta cu el la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, înt...