Emilia Clarke regretă rolul din Game of Thrones

CoolNews, Filme
share

Emilia Clarke spune că filmările pentru Game of Thrones i-au răpit cei mai frumoși ani din viață.

Actrița care a jucat rolul mamei dragonilor a vorbit într-un interviu recent despre prețul prea mare pe care l-a plătit pentru anii petrecuți pe platourile de filmare.

Potrivit El Pais, Emilia a povestit că datorită lui Daenerys Targaryen, și-a îndeplinit visurile de copil pentru care însă a plătit scump.

„Practic am început Game of Thrones și apoi gata. Am pierdut cei mai frumoși ani ai tinereții, ai vârstei de 20 de ani, când trebuie să faci nebunii. Apoi am avut două hemoragii cerebrale, ceea ce a cam complicat lucrurile.”

Actrița britanică a mai explicat că cei 10 ani, cât a durat difuzarea serialului HBO, i-au schimbat complet viața: „Faptul că s-a încheiat este aproape suprarealist. S-au întâmplat atâtea lucruri în acești 10 ani cât am jucat în serial… Am devenit femeie. Aveam 23 de ani când am început”.

Practic maturizarea Emilia Clarke s-a întâmplat pe platourile de filmare, iar treaba asta i-a adus mai multă seriozitate și responsabilitate în viața și munca ei. Este și motivul pentru care nu a considerat necesar ca la final să plece cu o amintire. A regretat apoi că nu și-a luat ceva.

„Regret tare mult și sunt foarte supărată. Sper ca autorii serialului să-mi dea un dragon”!

Alți actori au anunțat că și-au luat câte o amintire de la filmări.

Maisie Williams (Arya Stark) a plecat cu jacheta din piele maro pe care o poartă personajul ei, iar Kit Harington a cerut ca amintire statuia lui Jon Snow folosită pentru promovarea ultimului sezon.

Articole similare

Cine sunt marii câștigători ai Premiilor Emmy

Aseară în Statele Unite ale Americii au fost decernate Premiile Emmy, adică cele mai importante prem...

Record de nominalizări pentru Game of Thrones la Emmy

Ultimul sezon din Game of Thrones a primit 32 de nominalizări la cea de a 71-a ediție a galei premii...

Ce se întâmplă la Cernobîl la 33 de ani de la tragedia nucleară

Serialul Cernobîl, difuzat de HBO, a pus din nou în atenția lumii întregi cea mai mare catastrofă nu...
X