Confidenţialitate

Emil Rengle a ajuns la America’s Got Talent – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Emil Rengle vrea să-și ducă visul și mai departe. El s-a înscris la America’s Got Talent ca să demonstreze că talentul și bucuria de a dansa depășesc orice barieră și nu țin cont de timp și spațiu.

Dansatorul a povestit în filmulețul de prezentare pentru etapa preselețiilor că ideea de a dansa pe tocuri a creat controversă, ceea ce a recunoscut că și-a și dorit.

Show-ul lui Rengle nu a fost apreciat de toți jurații America’s Got Talent, iar el nu a trecut în etapa următoare.

Spune, totuși, că X-urile încasate nu sunt motiv de supărare, ci unul de bucurie pentru o nouă experiență frumoasă trăită din plin.

Emil Rengle a câștigat Românii au Talent în 2018.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Uneori viața îți spune Da, alteori îți spune Nu și uneori îți mai dă și un X … sau două 😆 A fost rândul meu să încasez X-urile de data aceasta și sunt aici să vă spun că nu este chiar atât de rău. De fapt, nu e rău deloc. Nimic niciodată nu este bun sau rău. Este o experiență prin care navighăm și eu aleg mereu să navighez cu bucurie, cu dans, cu joacă, ca să învăț și să cresc. Creștem cel puțin la fel de mult, dacă nu mai mult din eșecuri, decât din succese. Așa că am să iau aceste două X-uri și am să mă joc X-Zero cu ele. Cine se bagă la un joc? 😃 • Life will give you yes, life will give you no and life will also give you an X or two. It was my turn to get down with the X this time and I’m here to tell you it’s really not that bad. Actually, it’s not bad at all, it’s always what we choose to make of it. Nothing is really ever only good or bad. It’s an experience we navigate and I always choose to navigate everything with joy, to dance, to play, to learn, to grow. We grow out of our failures just as much or maybe more than we grow out of our successes. So I’m gonna take these two X’s and put them into tic tac toe. Who’s in for a game? 🥳 @agt #lesson

O postare distribuită de EMIL RENGLE (@rengle.now) pe

Articole similare

SIBIU: Te poți înscrie la workshop-uri de hip-hop, actorie sau dans

Ești pasionat de hip-hop, actorie, dans sau scriere creativă? Atunci asta e de tine. Teatrul Nați...

În cât timp au învățat roboții de la Boston Dynamics dansul viral de la începutul anului | VIDEO...

Vă aduceți aminte de dansul roboților de la Boston Dynamics, de care vă povesteam aici la începutul ...

Roboții care dansează, inspirație pentru dansurile 2021 - VIDEO

Să nu te mire dacă mișcările de dans din 2021 vor avea ceva ”robotic” în ele. Poate chiar la propriu...