Confidenţialitate

Emil Rengle a ajuns la America’s Got Talent – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Emil Rengle vrea să-și ducă visul și mai departe. El s-a înscris la America’s Got Talent ca să demonstreze că talentul și bucuria de a dansa depășesc orice barieră și nu țin cont de timp și spațiu.

Dansatorul a povestit în filmulețul de prezentare pentru etapa preselețiilor că ideea de a dansa pe tocuri a creat controversă, ceea ce a recunoscut că și-a și dorit.

Show-ul lui Rengle nu a fost apreciat de toți jurații America’s Got Talent, iar el nu a trecut în etapa următoare.

Spune, totuși, că X-urile încasate nu sunt motiv de supărare, ci unul de bucurie pentru o nouă experiență frumoasă trăită din plin.

Emil Rengle a câștigat Românii au Talent în 2018.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Uneori viața îți spune Da, alteori îți spune Nu și uneori îți mai dă și un X … sau două 😆 A fost rândul meu să încasez X-urile de data aceasta și sunt aici să vă spun că nu este chiar atât de rău. De fapt, nu e rău deloc. Nimic niciodată nu este bun sau rău. Este o experiență prin care navighăm și eu aleg mereu să navighez cu bucurie, cu dans, cu joacă, ca să învăț și să cresc. Creștem cel puțin la fel de mult, dacă nu mai mult din eșecuri, decât din succese. Așa că am să iau aceste două X-uri și am să mă joc X-Zero cu ele. Cine se bagă la un joc? 😃 • Life will give you yes, life will give you no and life will also give you an X or two. It was my turn to get down with the X this time and I’m here to tell you it’s really not that bad. Actually, it’s not bad at all, it’s always what we choose to make of it. Nothing is really ever only good or bad. It’s an experience we navigate and I always choose to navigate everything with joy, to dance, to play, to learn, to grow. We grow out of our failures just as much or maybe more than we grow out of our successes. So I’m gonna take these two X’s and put them into tic tac toe. Who’s in for a game? 🥳 @agt #lesson

O postare distribuită de EMIL RENGLE (@rengle.now) pe

Articole similare

VIRAL: Cum dansează câțiva copii din Uganda pe Jerusalema - VIDEO

Jerusalema este, fără îndoială, unul cele mai mari hit-uri ale anului. Am văzut cu siguranță cu t...

Jean-Claude Van Damme dansează pe o piesă românească - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a făcut un live pe pagina sa de Facebook dansând pe hitul „Save Me”, compus de...

ZHAO și MICUTZU au lansat "Dans" cu un videoclip plin de vedete

ZHAO și-a dorit să facă o piesă pe care să danseze și cei care în mod normal nu fac asta, care danse...