[BREAKFAST] O profesoară din Brazilia a fost demisă din cauza dansurilor „prea sexy” cu elevii la ore

CoolNews, NEWS
share

Cibelly Ferreira, o profesoară de limba engleză la o școală din Brazilia, a fost demisă de conducerea unității de învățământ, din cauza dansurilor „prea sexy” în care se angaja cu elevii săi, la ore, relatează publicația sud-americană Milenio.

Unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el, iar clasei i-a plăcut foarte mult interacțiunea. Am profitat de interesul elevilor pentru a-mi preda orele cu și mai multă calitate, elevii erau mai interesați și mai încântați”, a explicat Cibelly. „Știu cât de dificil este pentru tineri să-și concentreze atenția asupra predării versus rețelele sociale și a tehnologiei, dar am profitat de interesul lor să-i aduc mai aproape de învățătură”, a completat profesoara. Ferreira a început să posteze pe rețelele de socializare videoclipuri din clasă. A adunat 9,7 milioane de urmăritori pe TikTok și 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

În timp ce milioane de oameni admiră conținutul postat de ea pe rețelele sociale, conducerea școlii a considerat că este un „comportament inadecvat”. Pe lângă mișcările de dans, Ferreira a „penalizată” pentru ținuta ei de la clasă, care includea inclusiv rochii scurte, mulate pe corp.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...