EMAA a cântat noua piesă „Atât de noi” ÎN PREMIERĂ la Virgin Radio Romania Breakfast!

CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

EMAA a fost cea care ne-a trecut astăzi pragul la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

„Fata asta are o voce!! Bine, când cântă știe toată lumea cum sună, dar și când vorbește parcă e altceva!”, a menționat Veronica, iar noi suntem de acord cu ea!

Dacă ai ratat momentul în care EMAA a fost alături de matinali în studioul Virgin Radio Romania, poți oricând să urmărești înregistrarea aici!

„EMAA, nici nu știm cu ce să începem. Ne simțim atât de bine cu tine, zici că am făcut grădinița împreună”, a adăugat Andrei Niculae și chiar așa s-a simțit!

Ne-am atașat și mai mult de EMAA după ce ne-a cântat LIVE piesa „Sufletu’ imun” pe care deja o știam din playlist-ul Virgin Radio Romania. Totuși, varianta LIVE e și mai bună! Vrem să împărțim cu tine așa că o găsești chiar aici:

Iar acum, surpriza zilei! Cel mai probabil nu ești pregătit pentru asta! EMAA a venit și ne-a cântat în studioul Virgin Radio Romania cea mai nouă piesă a ei. Se numește „Atât de noi” și suntem siguri că va fi următoarea piesă bună din trending!

E cu piele de găină, e cu foarte multă emoție, e EMAA – „Atât de noi” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și poate fi ascultată mai chiar aici:

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

EMAA cântă “î n n u m e l e b i n e l u i”

“î n n u m e l e b i n e l u i”, cea mai nouă piesă semnată EMAA explorează subtilitățile și complex...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...