Elon Musk, lansare în pași de dans la Berlin

Celebrități, CoolNews, NEWS, Tech
share

Elon Musk a respectat tradiția Tesla conform căreia CEO-ul sărbătorește deschiderea unei noi fabrici cu un dans și a arătat câteva dintre mișcările sale de dans pentru publicul de la Giga Berlin, unde a fost prezent și cancelarul german Olaf Scholz.

Entuziasmul lui Musk este total de înțeles după doi ani lungi în care proiectul Gigafactory Berlin a trebuit să depășească mai multe obstacole. Din fericire, totul este okay acum, permițându-i lui Elon să se bucure de momentul pe care entuziaștii și acționarii Tesla l-au așteptat de mult timp: primele livrări pentru clienții de vehicule electrice Tesla Model Y fabricate în Germania.

[BREAKFAST] Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin să se bată cu el, iar cine câștigă primește Ucraina.

Videoclipurile filmate la fabrică îl arată pe Elon într-o dispoziție foarte bună, dansând în timp ce predă modelul Y clienților. Un total de 30 de vehicule au fost livrate chiar de Musk și fiecare a fost semnată de excentricul CEO. Mașinile au fost livrate cu plăcuțe personalizate, de la „GIGA 001” la „GIGA 030”.

Într-un scurt discurs ținut în fața publicului și a cancelarului german Olaf Scholz, Elon Musk a mulțumit Germaniei și tuturor celor implicați pentru că au făcut posibilă Giga Berlin și a promis că Tesla se va asigura că noua fabrică este o piatră prețioasă, pentru Germania, Europa și lume. El a mai dezvăluit că Giga Berlin va construi și Megapack-uri.

 

Articole similare

Elon Musk își încearcă norocul a treia oară. Lansează - din nou - cea mai puternică rachetă din lume...

SpaceX este pregătită să lanseze al treilea test de zbor al navei spațiale Starship, racheta cea mai...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...

[BREAKFAST] O femeie trăiește într-o mașină Tesla alături de un câine și o pisică. A renunțat la job...

Cu câțiva ani în urmă, Stephanie Virovec nu își imagina că va pleca vreodată din orașul ei natal din...