Elon Musk, lansare în pași de dans la Berlin

Celebrități, CoolNews, NEWS, Tech
share

Elon Musk a respectat tradiția Tesla conform căreia CEO-ul sărbătorește deschiderea unei noi fabrici cu un dans și a arătat câteva dintre mișcările sale de dans pentru publicul de la Giga Berlin, unde a fost prezent și cancelarul german Olaf Scholz.

Entuziasmul lui Musk este total de înțeles după doi ani lungi în care proiectul Gigafactory Berlin a trebuit să depășească mai multe obstacole. Din fericire, totul este okay acum, permițându-i lui Elon să se bucure de momentul pe care entuziaștii și acționarii Tesla l-au așteptat de mult timp: primele livrări pentru clienții de vehicule electrice Tesla Model Y fabricate în Germania.

[BREAKFAST] Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin să se bată cu el, iar cine câștigă primește Ucraina.

Videoclipurile filmate la fabrică îl arată pe Elon într-o dispoziție foarte bună, dansând în timp ce predă modelul Y clienților. Un total de 30 de vehicule au fost livrate chiar de Musk și fiecare a fost semnată de excentricul CEO. Mașinile au fost livrate cu plăcuțe personalizate, de la „GIGA 001” la „GIGA 030”.

Într-un scurt discurs ținut în fața publicului și a cancelarului german Olaf Scholz, Elon Musk a mulțumit Germaniei și tuturor celor implicați pentru că au făcut posibilă Giga Berlin și a promis că Tesla se va asigura că noua fabrică este o piatră prețioasă, pentru Germania, Europa și lume. El a mai dezvăluit că Giga Berlin va construi și Megapack-uri.

 

Articole similare

Elon Musk și-a comandat o baie alături de biroul său de la Twitter ca să nu-și mai trezească gărzile...

Elon Musk a vrut să i se construiască o baie lângă biroul său din sediul central al Twitter pentru a...

Racheta lui Elon Musk a explodat în timpul celei mai mari lansări din istorie

Nava SpaceX a lui Elon Musk a fost lansată oficial astăzi... și a explodat după doar câteva secunde....

[BREAKFAST] Au trecut cinci ani de când SpaceX a trimis în spațiu mașina personală a lui Elon Musk...

Au trecut cinci ani de când SpaceX a trimis în spațiu mașina personală a lui Elon Musk, vehiculul Te...