Confidenţialitate

[BREAKFAST] Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin să se bată cu el, iar cine câștigă primește Ucraina.

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Elon Musk, șeful Tesla și al SpaceX, cunoscut pentru mesajele lui extravagante pe Twitter, dar și pentru faptul că a trimis prompt sateliții rețelei sale Starlink în ajutorul Ucrainei, tocmai l-a provocat pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, la luptă corp la corp, miza fiind Ucraina, care acum este asediată de armata rusă.

Mesajul său a primit rapid peste 100.000 de aprecieri și 10.000 de răspunsuri, care mai de care mai interesante.

Musk i-a scris lui Putin numele în rusă și a trimis mesajul către contul oficial de Twitter al Kremlinului. „Sunteți de acord cu această luptă?”, a întrebat șeful Tesla, tot în limba rusă.

Din păcate, Twitter și celelalte rețele de socializare au fost blocate deja în Rusia, deci rușii nu vor ajunge să vadă mesajul lui Elon Musk, însă îl vede restul planetei.

Mulți utilizatori l-au lăudat pentru curaj, dar alții i-au reamintit că Putin a făcut judo și a fost în KGB.
Mihail Fedorov, tânărul ministru pentru Transformare Digitală din Ucraina, care l-a convins recent pe Elon Musk să trimită rețeaua de sateliți Starlink în ajutorul țării sale, a profitat de ocazie și a comentat că Musk ar putea să-l trimită pe Putin pe Jupiter, cu referire la o campanie inedită de strângere de fonduri pentru Ucraina: Send Putin to Jupiter.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Fiica transgender a lui Elon Musk rupe definitiv legăturile cu tatăl său

Xavier Alexander Musk, fiica transgender a lui Elon Musk vrea să rupă definitiv legăturile cu tatăl ...

Putin are un bodyguard care îi strânge excrementele în deplasări pentru a nu divulga informații

Un nou raport bizar susține că gărzile de corp ale lui Vladimir Putin îi colectează excrementele în ...

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...