Confidenţialitate

E oficial! Ediția aniversară Summer Well se amână

Muzică
share

Sub titlul ”Next year we’ll be 10 again”, organizatorii anunță că a 10-a ediție Summer Well se amână pentru august 2021.

A 10-a ediție aniversară Summer Well va fi pe u 14-15 august 2021, cu Night Picnic pe 13 august 2021.

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021.

”Nu este ușor să ne găsim cuvintele pentru a ne exprima dezamăgirea pentru absența Summer Well din programul acestei veri, mai ales în anul în care pregăteam o ediție aniversară: 10 ani de festival.

Anunțul era previzibil în contextul internațional care limitează călătoriile publicului, turneele artiștilor și care face imposibilă organizarea evenimentelor de anvergură. Momentan, acestea sunt interzise în România, iar autoritățile pregătesc o lege care să prelungească această situație până la începutul toamnei acestui an (…).

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021. Vom pune la dispoziție și opțiuni pentru cei care nu pot participa la Summer Well 2021.

Am pus foarte mult suflet în construirea #SummerWell10 și am dedicat mult timp pentru a planifica până la cel mai mic detaliu o ediție aniversară memorabilă, cea mai spectaculoasă de până acum. Însă, contextul actual nu ne oferă altă opțiune, iar pentru noi, siguranța comunității noastre și a artiștilor constituie o prioritate.

Dorim să le mulțumim partenerilor festivalului, Domeniului Stirbey și tuturor celor ce fac parte din familia Summer Well pentru susținerea constantă.

Partea bună este că mai avem încă un an la dispoziție pentru a lucra la #SummerWell10 și pentru a-l transforma într-un eveniment de neuitat”, se precizează în comunicatul transmis Virgin Radio Romania.

Neversea, Untold, Electric Castle, Jazz in the Park și Summer Well sunt principalele festivaluri anulate în România, până acum.  Lor li se adaugă inclusiv festivalul organizat de TVR la Brașov – Cerbul de Aur, care se anulează și el în 2020.

Articole similare

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well primesc bani de la guvern ca să poată sup...

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri seara, ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, ...

Din 31 iulie începe Itinerama Travel Film Festival 2020

Peste 20 de filme vor rula în premieră națională la Itinerama Travel Film Festival 2020. Într-o e...

EXIT Festival 2020 se anulează

Programat inițial pentru perioada 9 - 12 iulie, festivalul a fost amânat pentru 13-16 august, la rec...