E oficial! Ediția aniversară Summer Well se amână

Muzică
share

Sub titlul ”Next year we’ll be 10 again”, organizatorii anunță că a 10-a ediție Summer Well se amână pentru august 2021.

A 10-a ediție aniversară Summer Well va fi pe u 14-15 august 2021, cu Night Picnic pe 13 august 2021.

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021.

”Nu este ușor să ne găsim cuvintele pentru a ne exprima dezamăgirea pentru absența Summer Well din programul acestei veri, mai ales în anul în care pregăteam o ediție aniversară: 10 ani de festival.

Anunțul era previzibil în contextul internațional care limitează călătoriile publicului, turneele artiștilor și care face imposibilă organizarea evenimentelor de anvergură. Momentan, acestea sunt interzise în România, iar autoritățile pregătesc o lege care să prelungească această situație până la începutul toamnei acestui an (…).

Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021. Vom pune la dispoziție și opțiuni pentru cei care nu pot participa la Summer Well 2021.

Am pus foarte mult suflet în construirea #SummerWell10 și am dedicat mult timp pentru a planifica până la cel mai mic detaliu o ediție aniversară memorabilă, cea mai spectaculoasă de până acum. Însă, contextul actual nu ne oferă altă opțiune, iar pentru noi, siguranța comunității noastre și a artiștilor constituie o prioritate.

Dorim să le mulțumim partenerilor festivalului, Domeniului Stirbey și tuturor celor ce fac parte din familia Summer Well pentru susținerea constantă.

Partea bună este că mai avem încă un an la dispoziție pentru a lucra la #SummerWell10 și pentru a-l transforma într-un eveniment de neuitat”, se precizează în comunicatul transmis Virgin Radio Romania.

Neversea, Untold, Electric Castle, Jazz in the Park și Summer Well sunt principalele festivaluri anulate în România, până acum.  Lor li se adaugă inclusiv festivalul organizat de TVR la Brașov – Cerbul de Aur, care se anulează și el în 2020.

Articole similare

Lineup-ul Summer Well 2021

În lineup-ul ediției din 2021 al festivalului Summer Well - The Limited Edition au fost deja anunțaț...

Ce artiști sunt confirmați până acum la festivalurile din 2021 din România

2021 este anul în care revin festivalurile cu public în România. Anunțurile mult așteptate legate de...

Ce artiști sunt confirmați la Summer Well Festival 2021 - The Limited Edition

Primul festival care deschide seria evenimentelor de vară în 2021 este Summer Well, între 12 și 15 a...