Confidenţialitate

Cele mai mari festivaluri din tara isi anunta revenirea in… 2021

CoolNews, Muzică
share

Organizatorii celor mai mari festivaluri din Romania au anuntat ca evenimentele au fost amanate pentru anul viitor din cauza pandemiei.
Neversea, Untold, Electric Castle, Jazz in the Park si Summer Well sunt principalele festivaluri anulate.
Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana UNTOLD si NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021″, au transmis reprezentantii organizatorilor festivalurilor Untold si Neversea.
Acestia au mentionat ca peste 95% dintre cei care au cumparat bilete in acest an au accesul asigurat la una dintre urmatoarele trei editii ale Untold si Neversea.
Si organizatorii Summer Well au anuntat, pe Facebook ca festivalul a fost amanat pentru anul viitor, mai exact pentru 14-15 august 2021.
Organizatorii au anuntat ca toate biletele achizitionate anul acesta vor fi valabile anul viitor si ca in curand vor anunta variantele pentru cei care nu vor putea participa anul viitor.
Aceeasi veste au transmis si cei care organizeaza Electric Castle. Astfel, cea de-a opta editie a festivalului a fost amanata pentru 14-18 iulie 2021, dupa cum au anuntat pe Facebook. Si aici biletele vor putea fi folosite anul viitor si in curand vor anunta ce optiuni au cei care nu pot participa la editia din 2021.

Articole similare

Lineup-ul Summer Well 2021

În lineup-ul ediției din 2021 al festivalului Summer Well - The Limited Edition au fost deja anunțaț...

Ce artiști sunt confirmați până acum la festivalurile din 2021 din România

2021 este anul în care revin festivalurile cu public în România. Anunțurile mult așteptate legate de...

Ce artiști sunt confirmați la Summer Well Festival 2021 - The Limited Edition

Primul festival care deschide seria evenimentelor de vară în 2021 este Summer Well, între 12 și 15 a...