Confidenţialitate

Cele mai mari festivaluri din tara isi anunta revenirea in… 2021

CoolNews, Muzică
share

Organizatorii celor mai mari festivaluri din Romania au anuntat ca evenimentele au fost amanate pentru anul viitor din cauza pandemiei.
Neversea, Untold, Electric Castle, Jazz in the Park si Summer Well sunt principalele festivaluri anulate.
Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana UNTOLD si NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021″, au transmis reprezentantii organizatorilor festivalurilor Untold si Neversea.
Acestia au mentionat ca peste 95% dintre cei care au cumparat bilete in acest an au accesul asigurat la una dintre urmatoarele trei editii ale Untold si Neversea.
Si organizatorii Summer Well au anuntat, pe Facebook ca festivalul a fost amanat pentru anul viitor, mai exact pentru 14-15 august 2021.
Organizatorii au anuntat ca toate biletele achizitionate anul acesta vor fi valabile anul viitor si ca in curand vor anunta variantele pentru cei care nu vor putea participa anul viitor.
Aceeasi veste au transmis si cei care organizeaza Electric Castle. Astfel, cea de-a opta editie a festivalului a fost amanata pentru 14-18 iulie 2021, dupa cum au anuntat pe Facebook. Si aici biletele vor putea fi folosite anul viitor si in curand vor anunta ce optiuni au cei care nu pot participa la editia din 2021.

Articole similare

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well primesc bani de la guvern ca să poată sup...

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri seara, ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, ...

E oficial! Ediția aniversară Summer Well se amână

Sub titlul ”Next year we’ll be 10 again”, organizatorii anunță că a 10-a ediție Summer Well se amână...

Fără Festivalul Internațional Cerbul de Aur în 2020

S-a anulat Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020. Consiliul de Administrație al Societății Rom...