Confidenţialitate

E-mail plătit, în Belarus

CoolNews, Tech
share

Ar putea părea o glumă, dar este o ofertă serioasă în 2021. Ministerul Comunicațiilor și Informatizării din Republica Belarus a anunțat lansarea ”serviciului național de poștă electronică”, o denumire complicată pentru tradiționalul e-mail. Interfața este una foarte simplă, după cum se poate observa într-un clip video de prezentare, publicat de autorități pe YouTube.

Un e-mail trimis prin serviciul de stat, lansat în Belarus, costă până la 1,5 ruble (echivalentul a 0.02 EUR), permite maximum 3 atașamente și o dimensiune cumulată a lor de 10 MB.

Oferta este chiar și promovată de Ministerul Comunicațiilor și Informatizării din Republica Belarus, care precizează cu utilizatorii mai au nevoie și de o semnătură electronică pentru a putea folosi ”serviciul național de poștă electronică”.

În descrierea oficială se precizează că ”serviciului național de poștă electronică” permite trimiterea inclusiv a unor fișiere doc, docx, xls, xlsx și pdf.

Republica Belarus este o țară apropiată Rusiei, cu o populație de 9,49 milioane de locutori, în mare parte în zone urbane. În 2000, Belarus și Rusia au semnat un acord de extindere a cooperării, afirmând ”dorința de a crea o uniune”.

Articole similare

Pensionarii care primesc pensia pe card vor afla de pe mail când li se virează banii (AUDIO)

Pensionarii care primesc pensia pe card vor fi informaţi despre acest lucru printr-un simplu e-mail,...

Un e-mail dat din greșeală de HBO MAX a devenit viral

HBO Max a reușit să fie în trending pe mai multe platforme sociale cu un e-mail misterios trimis vin...

Patru din zece e-mail-uri pe tema pandemiei COVID-19 sunt spam

Peste 40% dintre e-mail-urile pe subiectul pandemiei COVID19 primite în primele șase luni din 2020 s...