Confidenţialitate

Un e-mail dat din greșeală de HBO MAX a devenit viral

CoolNews, Viral
share

HBO Max a reușit să fie în trending pe mai multe platforme sociale cu un e-mail misterios trimis vineri seara mai multor abonați din SUA. E-mailul HBO Max avea titlul „Integration Test Email #1.” și o singură frază în el: „This template is used by integration tests only”.

În timp ce unii au glumit pe seama erorii, alții au început să comenteze că ar putea fi o campanie de marketing isteață să aducă HBO Max în trending, pe o piață unde este o luptă acerbă cu alte platforme precum Netflix, Amazon, Hulu, Disney+, Peacock, Paramount+. Unii au speculat chiar și că „Integration Test Email #1.” ar putea fi numele unui nou show pe platforma de streaming.

La câteva ore după ce discuțiile despre e-mailul misterios au ajuns în presa americană și au acaparat rețelele sociale din SUA, fiind chiar în trending pe Twitter, compania HBO a reacționat spunând că bănuielile ironice ale unora au fost corecte și chiar un intern a apăsat butonul greșit și a trimis un e-mail de test unei părți a bazei de date de abonați ai HBO Max.

Subiectul HBO Max cu „Integration Test Email #1.” este în continuare trending în special pe Twitter în SUA.

După ce HBO Max s-a lansat în SUA, HBO Max ar trebui să ajungă și în Europa, inclusiv în România, din 2021, așa cum anunța compania la începutul anului.

Calendarul oficial arată că platforma HBO Max va fi disponibilă și în România după mijlocul acestui an. Între timp, cei care vor să o acceseze via VPN sau să folosească alte ”trucuri” încep să întâmpine din ce în ce mai multe filtre de securitate. Asta și pentru că lansarea WW1984 a adus un val mare de popularitate platformei. Mai mult, Warner Bros. a anunțat oficial că toate filmele din 2021 vor fi lansate pe HBO Max în același timp cu lansarea în cinema.

ILUSTRAȚIE: AFM Visuals / Shutterstock.com

Articole similare

HBO Max dă seriale pe Snapchat

HBO Max a devenit primul mare jucător de pe piața de streaming video care construiește un Snap Mini ...

HBO oprește temporar filmările la continuarea "Game of Thrones", "House of the Dragon"

HBO oprește filmările la "House of the Dragon" , serie care vine înaintea poveștii din "Game of Thro...

The Weeknd lucrează la un serial pentru HBO

Pe lângă muzică, The Weeknd și-a găsit acum și o nouă preocupare. The Weeknd va fi co-autor şi star...