Advertisement
Advertisement

Un e-mail dat din greșeală de HBO MAX a devenit viral

CoolNews, Viral
share

HBO Max a reușit să fie în trending pe mai multe platforme sociale cu un e-mail misterios trimis vineri seara mai multor abonați din SUA. E-mailul HBO Max avea titlul „Integration Test Email #1.” și o singură frază în el: „This template is used by integration tests only”.

În timp ce unii au glumit pe seama erorii, alții au început să comenteze că ar putea fi o campanie de marketing isteață să aducă HBO Max în trending, pe o piață unde este o luptă acerbă cu alte platforme precum Netflix, Amazon, Hulu, Disney+, Peacock, Paramount+. Unii au speculat chiar și că „Integration Test Email #1.” ar putea fi numele unui nou show pe platforma de streaming.

La câteva ore după ce discuțiile despre e-mailul misterios au ajuns în presa americană și au acaparat rețelele sociale din SUA, fiind chiar în trending pe Twitter, compania HBO a reacționat spunând că bănuielile ironice ale unora au fost corecte și chiar un intern a apăsat butonul greșit și a trimis un e-mail de test unei părți a bazei de date de abonați ai HBO Max.

Subiectul HBO Max cu „Integration Test Email #1.” este în continuare trending în special pe Twitter în SUA.

După ce HBO Max s-a lansat în SUA, HBO Max ar trebui să ajungă și în Europa, inclusiv în România, din 2021, așa cum anunța compania la începutul anului.

Calendarul oficial arată că platforma HBO Max va fi disponibilă și în România după mijlocul acestui an. Între timp, cei care vor să o acceseze via VPN sau să folosească alte ”trucuri” încep să întâmpine din ce în ce mai multe filtre de securitate. Asta și pentru că lansarea WW1984 a adus un val mare de popularitate platformei. Mai mult, Warner Bros. a anunțat oficial că toate filmele din 2021 vor fi lansate pe HBO Max în același timp cu lansarea în cinema.

ILUSTRAȚIE: AFM Visuals / Shutterstock.com

Articole similare

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...

HBO Max se lansează în România pe 8 martie! Vezi aici filmele și serialele pe care le vei putea urmă...

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România și va...