După succesul avut pe TikTok și Instagram, SERA își face debutul cu piesa „Only Us” (VIDEO)

Muzică
share

Versiunile ei de la „IDGAF”, interpretată original de Dua Lipa, și „No”, a lui Megan Trainer, au devenit virale peste noapte aducându-i artistei mii de vizualizări și followeri.

Unul dintre acei followeri a fost chiar Justin Bieber. Când acesta a dat peste live-ul SEREI de pe Instagram în care aceasta interpreta una dintre piesele lui, artistul s-a hotărât să i se alăture. Acel moment s-a dovedit a fi un moment definitoriu pentru cariera SEREI. La puțin timp după, managerul Georgianei Rodriguez, soția fotbalistului Christiano Ronaldo, a contactat-o.

Înainte să se dezmeticească, SERA era într-un avion în drum spre a cânta la o petrecere surpriză organizată pentru Ronaldo. Acela a fost primul ei „concert” live, cântând la doar câțiva metri de senzația globală a fotbalului. Plină de emoții, cu siguranță, dar a fost o experiență incredibilă: „Am știut instant. Asta este ceea ce îmi doresc să fac pentru tot restul vieții mele”.

Dar SERA, o fată calculată, crescută în spiritul olandez caracteristic, și-a ținut picioarele pe pământ, chiar dacă numărul ei de fani a început să crească cu viteza luminii. Unul dintre cover-urile ei cele mai populare, „Dance Monkey” de la Tones and I, a acumulat peste 30 de milioane de vizualizări. În urma tuturor încurajărilor pe care le-a primit, SERA s-a hotărât să apeleze la profesioniști. Artista l-a contactat pe producătorul și compozitorul, Bas van Daalen, care a lucrat cu Major Lazer, David Guetta și J Balvin, și s-a dus la studioul lui să-și scrie propria muzică. De asemenea, artista și-a găsit un manager și a semnat un contract cu Universal Music, cea mai mare casă de discuri la nivel global.

Single-ul ei de debut, „Only Us”, s-a lansat vineri, pe 16 iulie, însoțit și de un videoclip.

Cine este SERA

SERA, în vârstă de 27 de ani, a crescut iubind muzica. Tatăl ei de origine turcă și mama ei de origine olandeză ascultau toate genurile de muzică acasă, de la superstaruri precum Whitney Houston și Céline Dion până la artiști arabi și turci precum Alabina și Ahmet Kay. SERA: „Sora mea asculta muzică R&B din anii 90, iar fratele meu iubea muzica de la Eminem și Tupac. Mie îmi plăcea orice”.

Când familia i-a cumpărat un set de karaoke, SERA cânta adeseori „Fallin’”, interpretată original de Alicia Keys, dovedind că are în sânge arta cântatului. Ea visa să devină o căntăreață internațională, dar i s-a părut un vis greu de îndeplinit. În 2020, aceasta a avut în sfârșit curajul de a posta câteva cover-uri pe social media. Restul este istorie.

Cu vocea ei incredibilă și atitudinea de „no nonsense”, SERA este un star în devenire.

„Pentru mine, nu este nicio diferență dacă am în față un public de o persoană sau de un milion de persoane: am găsit unde îmi este inima”, spune SERA.

Articole similare

TikTok lanseaza feed-ul dedicat continutului STEM in Europa

Peste 150 de milioane de oameni din Europa accesează TikTok în fiecare lună pentru a se exprima aute...

Ministrul Digitalizării: Nu interzicem TikTok. Platformele sociale riscă amenzi semnificative

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a adus în atenție necesitatea unei reg...

Fă-ți propria seră chiar la tine acasă! Cum se îngrijesc suculentele, plantele cu cele mai puține pr...

Îngrijirea plantelor suculente poate fi un proces simplu și plin de satisfacții, deoarece aceste pla...