Dua Lipa anunță „Radical Optimism”. Albumul va fi lansat pe 3 mai

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Includând hiturile „Houdini” și „Training Season” lansate recent, „Radical Optimism” mai cuprinde încă nouă piese. Pentru „Houdini” s-a lucrat în co-producție pe partea de instrumentație cu Kevin Parker de la Tame Impala, producție cu Danny L Harle și compoziție cu Caroline Ailin și Tobias Jesso Jr. „Training Season”, pe care a prezentat-o în premieră la Premiile Grammy 2024 și a interpretat-o și la BRITS, a fost realizată cu aceeași echipă. Lipa a dezvăluit recent că a scris 97 de cântece pentru album.

Acum câțiva ani, un prieten mi-a prezentat termenul de Radical Optimism”, a dezvăluit Lipa. „Este un concept care m-a marcat și am devenit mai curioasă pe măsură ce am început să mă joc cu el și să-l integrez în viața mea. M-a lovit ideea de a trece prin haos cu grație și de a simți că poți rezista oricărei furtuni”, a declarat Dua Lipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

În același timp, m-am uitat la istoria muzicii de psychedelice, trip hop și Britpop. Întotdeauna mi s-au părut atât de încredibil de optimiste, iar acea sinceritate și atitudine sunt sentimente pe care le-am adus în sesiunile mele de înregistrare”, adaugă artista.

Inspirat de propria descoperire a lui Dua, ‘Radical Optimism’ este un album care pătrunde în bucuria pură și fericirea de a avea claritate în situații care odată păreau imposibil de gestionat. Rămas bun dificil și începuturi vulnerabile care anterior amenințau să-ți zdrobească sufletul devin repere pe măsură ce alegi optimismul și începi să te miști cu grație prin haos„, se arată în comunicatul de presă.

 

sursa foto: Adrian Apostu/Gigxels

Articole similare

Dua Lipa a lansat mult așteptatul album, “Radical Optimism”

Dua Lipa, forța globală a muzicii pop, laureată a trei premii GRAMMY și șapte premii BRIT, a lansat ...

Ioana Ignat își prezintă albumul de debut, omonim, ca o oglindă a sufletului ei

Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate voci din peisajul muzical românesc contemporan, lanseaza ...

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...