Confidenţialitate

Drake a donat un milion de dolari în Bitcoin, după ce a câștigat la ruletă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Orice rapper mai joacă din când în când și la ruletă. E și cazul lui Drake, care a câștigat recent foarte mulți bani, pe care mai apoi i-a donat fundației lui LeBron James.

Muzicianul a povestit într-un videoclip postat miercuri pe Instagram (de la faimosul steakhouse Harbour 60 din orașul său natal, unde a filmat și videoclipul pentru piesa „Headlines” în 2011) că s-a bucurat recent de o „noapte incredibilă” după ce a câștigat la ruletă. Și într-un efort de a împărți câștigul, el a donat 1 milion de dolari în Bitcoin Fundației LeBron James Family, care își investește timpul, resursele și pasiunea copiii și familiile orașului natal al lui James din Akron, Ohio, prin concentrare pe educație și inițiative educaționale.

Oricând sunt binecuvantat cum am fost astăzi, cred că este o karmă bună care trebuie dată mai departe”, a spus artistul în clipul postat pe mai multe rețele sociale.

Drake nu se află la primul act de caritate. El a demonstrat că îi place să ajute, mai ales în videoclipul piesei „God’s Plan”, în care Drake a oferit tot bugetul de aproape 1 milion de dolari pentru diferite familii și instituții, De asemenea, o altă mare donație a fost cea de 100.000 de dolari pentru un sportiv pe nume Michael, care joacă baschet pentru Royal Crown Academy din Toronto.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

Jason Derulo i-a lăsat bacșiș unui chelner astfel încât să-și poată plăti facultatea

În caz că nu știai, Jason Derulo este o legendă. Este celebritatea preferată a TikTok-ului, melodiil...

Drake a pierdut 1 milion de dolari după ce a pariat că Argentina va câștiga Cupa Mondială fără lovit...

Drake a pierdut un milion de dolari după ce a pariat pe Argentina în finala Cupei Mondiale. Cum a...

David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial la înot pentru o cauză n...

Echipamentul lui David Popovici este oferit unei organizații ce strange fonduri pentru Florentina Fi...