Confidenţialitate

Double date Justin Bieber & Hailey Bieber cu Emmanuel Macron & Brigitte Macron

Celebrități, CoolNews
share

Cine s-ar fi gândit că președintele Franței, Emmanuel Macron, este fan Justin Bieber? Sau poate doar soția, Brigitte Marie-Claude Macron. Potrivit BFMTV, întâlnirea cuplului prezidențial cu artistul a avut loc la Palatul Élysée, cu ocazia vacanței din Franța a soților Bieber, la cererea lui Justin Bieber.

Justin Bieber și Hailey Bieber au ales haine de gală pentru întâlnirea de la Palatul Élysée, chiar dacă Justin nu s-a putut abține să nu aduce o notă personală cu pantofi albaștri de sport. Alături de cuplul prezidențial, familia Bieber și-a făcut o fotografie, care a fost distribuită azi pe Instagram.

Chiar dacă oficial nu au fost oferite detalii despre întâlnirea celor două cupluri, aceasta ar fi putut avea loc în contextul în care luni a fost Ziua europeană a muzicii. Celebrată în Franţa încă din 1982, Ziua Muzicii a devenit o sărbătoare europeană începând din anul 1985, pentru ca mai apoi să fie îmbrăţişată şi de state de pe alte continente. Cu acest prilej, sunt promovate toate genurile muzicale, dar şi variatele forme de expresivitate muzicală. În prezent, Ziua Muzicii este sărbătorită în peste 700 de oraşe din 120 de ţări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

FOTO: Instagram @justinbieber

Articole similare

Justin Bieber a lansat un nou videoclip, un nou album și un nou documentar

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului “Ghost”, albumul “Justice: The Complete Edition” și d...

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au c...

Migos lansează albumul "Culture III"

"Culture III", al patrulea album de studio al trio-ului american de hip hop Migos, suprinde cu apari...