Confidenţialitate

Dosar penal după ce un şofer din Capitală şi-a parcat maşina de teren în staţia de autobuz

CoolNews, Viral
share

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au decchis dosar penal pe numele unui şofer din Capitală după ce acesta din urmă şi-a parcat autoturismul de teren într-o staţie a RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, lângă Guvern.

Maşina, parcată pe întreaga lungime a staţiei de autobuz, blocând accesul în refugiu, a fost fotografiată, joi dimineaţă, de mai mulţi locatari din zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar imaginile au fost postate pe site-urile de socializare.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere susţin că s-au sesizat în urma apariţiei acestor fotografii şi au mers la faţa locului pentru verificări. „Conducătorul auto a fost identificat, ne-am sesizat din oficiu. În cauză se va întocmi dosar penal pentru fapta prevăzută la articolul 339, alin. 1, din Codul Penal”, a declarat comisarul Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră pentru agenţia de presă Mediafax.

Prezent la faţa locului în momentul venirii agenţilor de la rutieră, proprietarul autoturismului de teren a declarat că este locul unde îşi lasă de obicei maşina. Bărbatul va fi cercetat acum de poliţiştii de la rutieră pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Articole similare

Suceava: Doi polițiști au trezit un întreg cartier vorbind prin stație, în timp ce spălau maşina, du...

Un echipaj de Poliţie a spălat autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie self-wash din cartie...

Cluj: Primești gratis un bilet de autobuz dacă faci 20 de genuflexiuni (AUDIO)

Sports Festival a inaugurat în Cluj prima stație sport smart de bus din țară. Clujenii pot obține...

București: Autobuzele pot circula legal pe linia de tramvai (AUDIO)

Capitala are de ieri bandă unică pentru transportul public în comun, autobuzele pot circula pe culoa...