Dispozitivele Alexa create de Amazon au luat-o razna

CoolNews, Gadget
share

Dispozitivul Alexa creat de Amazon este o boxă wireless ce răspunde la comenzi vocale și este gadget-ul perfect pentru o casă smart.

Doar utilizându-ți vocea o poți controla pe Alexa pentru a asculta muzică, a aprinde luminile, a face liste de cumpărături și a căuta informații pe internet.

Dacă toate acestea sună ca un vis, ei bine Alexa se pare că a cam luat-o razna și îți poate transforma foarte ușor nopțile în coșmaruri.

Tot mai mulți utilizatori au început să raporteze incidente în care Alexa se pornește automat și începe să râdă în miezul nopții sau în timpul conversațiilor, iar vocea nu seamănă ca cea a robotului, ci este una cât se poate de reală.

Conform plângerilor, sunetele scoase de Alexa erau „foarte puternice și înfricoșătoare”, ba chiar un utilizator a postat pe TwitterAlexa a început să râdă în biroul său, în timpul unei conversații confidențiale.


Echipa Amazon a declarat că va schimba fraza din „Alexa, râzi”, în „Alexa, poți să râzi?” pentru ca softul utilizat de gadget să nu mai întâmpine probleme și își cere scuze pentru reacțiile gadget-ului.

 

 

 

Articole similare

"The Nun" vine la cinema de vineri

Filmul horror realizat în întregime în România, "Călugăriţa: Misterul de la mănăstire", se lansează ...

Amazon a creat o versiune a Alexa pentru copii

Asistentul personal nu mai folosește cuvinte obscene și vorbește mai atent și drăgălaș după ce desig...

Noul videoclip al lui Eminem îți dă fiori - VIDEO

Eminem este faimos pentru versurile privind răpiri și crime, dar ultimul său videoclip șochează la p...
X