Disney+, din 14 iunie în România! Cât va costa abonamentul

CoolNews, Filme, NEWS
share

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunţat datele de lansare în 42 ţări şi 11 teritorii pentru această vară. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Preţul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România, scrie adevărul.ro

Oferind conţinut original exclusiv şi mii de episoade şi filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi divertisment general de la Star, Disney+ găzduieşte unele dintre cele mai îndrăgite poveşti din întreaga lume.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înaltă calitate şi vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei. Pentru mai multe informaţii, sau pentru a vă abona la serviciul Disney+, puteţi vizita Disneyplus.com.

Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures şi multe altele. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi disneyplus.com sau căutaţi aplicaţia Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile şi a televizoarelor conectate.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

SEZONUL 3 DIN PREMIATUL SERIAL „URSUL” ESTE DISPONIBIL PE DISNEY+

Cel de-al treilea sezon al serialului de succes de la FX, „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și ...

Alexia Eram, colaborare inedită cu Disney. Unde va apărea vedeta

"Întors pe dos 2" revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central t...

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...