Confidenţialitate

Din mintea lui Tim Burton, serialul WEDNESDAY va avea premiera toamna aceasta, doar pe Netflix.

CoolNews, Filme, NEWS
share

Un serial cu mistere, detectivi și o infuzie sănătoasă de supranatural, care prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams ca elevă la Academia Nevermore.

Wednesday încearcă să-și folosească abilitatea paranormală incipientă pentru a contracara o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul din apropiere și a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani. Totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Wednesday este jucată de Jenna Ortega („Scream”), în timp ce Catherine Zeta-Jones este Morticia şi Luis Guzmán este Gomez, scrie adevarul.ro.

Nu se ştie încă cine va juca personajul Unchiul Fester. Identitatea interpretului său este ţinută secretă, precizează The Hollywood Reporter.

Christina Ricci, care a fost Wednesday în filmele anilor 1990, s-a alăturat distribuţiei. Rolul ei nu a fost dezvăluit. Tim Burton colaborează la acest serial cu scenariştii Alfred Gough şi Miles Millar, care au realizat „Smallville”, un serial despre Superman difuzat în anii 2000. Burton regizează cele opt episoade din „Wednesday”.

Vezi aici lista integrală a echipei:

Showrunneri și Producători Executivi: Al Gough și Miles Millar (Smallville, Into the Badlands)

Regizor și Producător Executiv: Tim Burton (Beetlejuice, Edward Scissorhands)

Regizat de: Gandja Monteiro (105, 106), James Marshall (107, 108)

Producători Executivi: Steve Stark (Medium, The Event), Andrew Mittman for 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman for Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) și Gail Berman (The Addams Family, Alphas)

Cu: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa, Moosa Mostafa

Articole similare

Așteptarea a luat sfârșit: Wednesday are premiera globală pe 23 noiembrie

Wednesday, serialul filmat în România și regizat de celebrul Tim Burton - va avea premiera globală p...

Wednesday te invită să te alături Academiei Nevermore. Premiera globală toamna aceasta, exclusiv pe ...

Ți s-a spus vreodată că ești diferit? Ciudat? Că nu faci parte din mediul în care trăiești? Într-o l...

VIDEO Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani dezvăluie un trailer plin de vedete

Tudum s-a întors! Sâmbătă, 24 septembrie, fanii Netflix vor avea parte de cinci evenimente pline de ...