Din mintea lui Tim Burton, serialul WEDNESDAY va avea premiera toamna aceasta, doar pe Netflix.

CoolNews, Filme, NEWS
share

Un serial cu mistere, detectivi și o infuzie sănătoasă de supranatural, care prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams ca elevă la Academia Nevermore.

Wednesday încearcă să-și folosească abilitatea paranormală incipientă pentru a contracara o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul din apropiere și a rezolva misterul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani. Totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Wednesday este jucată de Jenna Ortega („Scream”), în timp ce Catherine Zeta-Jones este Morticia şi Luis Guzmán este Gomez, scrie adevarul.ro.

Nu se ştie încă cine va juca personajul Unchiul Fester. Identitatea interpretului său este ţinută secretă, precizează The Hollywood Reporter.

Christina Ricci, care a fost Wednesday în filmele anilor 1990, s-a alăturat distribuţiei. Rolul ei nu a fost dezvăluit. Tim Burton colaborează la acest serial cu scenariştii Alfred Gough şi Miles Millar, care au realizat „Smallville”, un serial despre Superman difuzat în anii 2000. Burton regizează cele opt episoade din „Wednesday”.

Vezi aici lista integrală a echipei:

Showrunneri și Producători Executivi: Al Gough și Miles Millar (Smallville, Into the Badlands)

Regizor și Producător Executiv: Tim Burton (Beetlejuice, Edward Scissorhands)

Regizat de: Gandja Monteiro (105, 106), James Marshall (107, 108)

Producători Executivi: Steve Stark (Medium, The Event), Andrew Mittman for 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman for Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) și Gail Berman (The Addams Family, Alphas)

Cu: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa, Moosa Mostafa

Articole similare

Tim Burton se pregătește de sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Serialul nu se va mai filma în Româ...

Sezonul doi al „Wednesday”, popularul serial produs de Netflix și regizat de legendarul Tim Burton, ...

Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday Addams, a murit

Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pentru prima dată pe Wednesday Addams în serialul original...

Când apare sezonul 2 din Wednesday? Victor Dorobanțu ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

Știai că Thing din serialul fenomen al momentului, Wednesday e român? Sau că e de fapt magician? Sau...