Confidenţialitate

Din 1 martie se deschid noi centre de vaccinare cu serul Pfizer – BioNTech. Cine se va putea programa

NEWS
share

156.000 de locuri noi vor fi disponibile de la 1 martie, anunță Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea.

Aceștia au transmis faptul că de luni, 1 martie, se vor deschide 130 de cabinete noi pentru imunizarea cu serul Pfizer/BioNTech. De asemenea, programările au fost deschise pentru următoarele 20 de zile, adică românii se vor putea programa la vaccin până pe 21 martie.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Articole similare

Ion Țiriac s-a vaccinat împotriva COVID-19: "N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”"...

Unul din cei mai bogați români a anunțat, într-un interviu pentru Observator News faptul că s-a vacc...

”VAX LIVE", concert care promovează vaccinarea: J.Lo și J Balvin, printre artiștii care urcă pe scen...

Jennifer López, J Balvin sau Foo Fighters se implică într-o campanile de promovare a vaccinării. ...

Nou record de vaccinare în România!

Un nou record de vaccinare! România a depășit miercuri pragul a 80.000 de imunizări zilnce împotr...