Confidenţialitate

Dimitri Vegas & Like Mike: ”Suntem foarte bucuroși că radioul festivalului Tomorrowland este acum disponibil și în România”

Celebrități, CoolNews
share

Aducând împreună toate genurile de muzică electronică, One World Radio este the sound of Tomorrowland, postul de radio fiind ascultat de milioane de oameni din peste 130 de țări de pe tot mapamondul.

În fiecare zi, DJ internaționali mixează cele noi melodii, în timp ce restul programelor sunt adaptate pentru fiecare moment al zilei, totul fiind live, 24/7. Atât conținutul cât și muzica de la One World Radio sunt create de echipa de la Tomorrowland, și sunt disponibile pe www.tomorrowland.com și aplicația de mobil Tomorrowland.

One World Radio este un proiect foarte important, nou și modern. Suntem foarte bucuroși că radioul festivalului Tomorrowland este acum disponibil și în România, pentru că asta le permite fanilor Tomorrowland de aici să fie și mai aproape de magia festivalului în fiecare zi”, au declarat frații belgieni Dimitri Vegas & Like Mike, artiști veterani ai festivalului Tomorrowland.

România esteprintre primele țări din lume unde One World Radio se lansează în FM. Disponibil în București pe 92,1 FM, One World Radio este postul radio, dar și platforma de conținut a celebrului festival de muzică electronică din Belgia, Tomorrowland, care își continuă astfel eforturile de a se apropia cât mai mult de comunitatea sa internațională de fani. One World Radio, care în formatul său digital se aude în toată lumea, se extinde mai departe în Europa cu această lansare în România, urmând să-și continue expansiunea și în alte țări europene, în următoarele luni. One World Radio România înlocuiește astfel Vibe FM în baza aprobării obținute de la CNA în luna iunie. Postul de radio mai poate fi ascultat și în Bacău (90,6 FM), Buzău (102,7 FM), Onești (91,1 FM), Tulcea (90,2 FM) și Zimnicea (96,1 FM).

FOTO: One World Radio

Articole similare

INNA, primul artist român care a cântat pe scena de la Tomorrowland în fața a 200 000 de oameni

În acest weekend, INNA a marcat un nouă reușită semnificativă în carieră: artista a urcat pe scena d...

Festivalul Tomorrowland își lansează label! Afrojack și Chico Rose au scos deja prima piesă

Când ajungi să organizezi un festival, te gândești care este pasul următor și ajungi să-l transformi...

Cum se poate asculta One World Radio în România

One World Radio România s-a lansat săptămâna trecuta, chiar  înainte de startul Tomorrowland 2021 - ...