Confidenţialitate

Demi Lovato s-a despărțit de logodnic prin intermediul presei

Celebrități, CoolNews
share

Sau cel puțîn asta susține fostul ei iubit care de câteva zile încearcă să comunice cu Demi prin intermediul story-urilor de pe Instagram.

Max Ehrich a declarat că el nu știa de despărțire și că a aflat de ea din presă în timp ce se află pe platourile de filmare. Actorul spune că nu a avut nicio ceartă cu Demi și că nu înțelege ce s-a întâmplat, fiindcă nu au discutat pe tema această.

Apropiații cântăreței spun că actorul minte și că asta este o nouă încercare de a atrage atenția asupra să și de a părea băiat bun. Prietenii lui Demi Lovato spun că această și-ar fi dat seama că Max este ipocrit și că ar fi cerut-o în căsătorie doar de dragul presei, așa că a pus punct relației.

Demi nu a dat nicio declarație pe acest subiect.

Cei doi au șters pozele împreună de pe conturile de socializare, iar Max a postat ieri la stories că o va iubi toată viața pe Demi și că nu își dorește altceva decât ca ea să fie sănătoasă și fericită.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel ...

Trupa Måneskin e în lumina unui nou scandal

Trupa italiană Måneskin, care a câştigat Eurovisionul luna trecută, este în lumina unui nou scandal....

VIDEO: Demi Lovato, anunț șoc : ”Sunt mândră să vă anunţ că mă identific ca non-binar”

Demi Lovato tocmai a făcut miercuri dimineață un anunț șoc pe Twitter. Aceasta a declarat că se iden...