Confidenţialitate

Demi Lovato s-a despărțit de logodnic prin intermediul presei

Celebrități, CoolNews
share

Sau cel puțîn asta susține fostul ei iubit care de câteva zile încearcă să comunice cu Demi prin intermediul story-urilor de pe Instagram.

Max Ehrich a declarat că el nu știa de despărțire și că a aflat de ea din presă în timp ce se află pe platourile de filmare. Actorul spune că nu a avut nicio ceartă cu Demi și că nu înțelege ce s-a întâmplat, fiindcă nu au discutat pe tema această.

Apropiații cântăreței spun că actorul minte și că asta este o nouă încercare de a atrage atenția asupra să și de a părea băiat bun. Prietenii lui Demi Lovato spun că această și-ar fi dat seama că Max este ipocrit și că ar fi cerut-o în căsătorie doar de dragul presei, așa că a pus punct relației.

Demi nu a dat nicio declarație pe acest subiect.

Cei doi au șters pozele împreună de pe conturile de socializare, iar Max a postat ieri la stories că o va iubi toată viața pe Demi și că nu își dorește altceva decât ca ea să fie sănătoasă și fericită.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Tory Lanez spune că nu el a împușcat-o pe Megan Thee Stallion

În urmă cu câteva luni, Megan Thee Stallion a fost împușcată în ambele picioare de Tory Lanez în urm...

Demi Lovato e terorizată de fostul logodnic

După o relație de câteva luni care părea că se va încheia cu clopote de nuntă, Demi Lovato și Max Eh...

Demi Lovato s-a despărțit de logodnic prin intermediul presei

Sau cel puțîn asta susține fostul ei iubit care de câteva zile încearcă să comunice cu Demi prin int...