Debutul senzațional al tânărului pilot la Jeddah, în cockpitul Ferrari, a fost primit cu reacții elogioase: „Nici nu știu ce s-a întâmplat în cursă!”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Oliver Bearman, în vârstă de 18 ani, a impresionat la prima sa apariție în Formula 1, conducând un monopost Ferrari și obținând locul 7, fiind ales „Driver of the Day”. Deși și-a îndeplinit visul de a pilota în Formula 1 mai devreme decât se aștepta, el a rămas modest și surprins de succesul său, menținându-și simplitatea caracteristică adolescenței sale.

În cadrul Marelui Premiu al Arabiei Saudite de la Jeddah, numele lui Oliver Bearman a fost pe buzele tuturor, iar performanța sa a fost admirată. Plecând de pe locul 11 și ratând cu puțin calificările pentru Q3, Bearman a demonstrat maturitate și curaj pe întreaga durată a cursei, conducând mașina Ferrari în locul lui Carlos Sainz, care a suferit o intervenție chirurgicală de urgență din cauza apendicitei.

După ce a trecut linia de sosire pe locul 7, avându-i imediat în spate pe Norris și Hamilton, Bearman a fost copleșit de atenția mediei și a fost votat „Driver of the Day”. Cu toate acestea, el a mărturisit sincer că „nici nu știu ce s-a întâmplat în cursă”, subliniind ciudățenia experienței de a nu urmări cursa în mod activ.

Ulterior, citat de Reuters, a adăugat: „Este ciudat să nu te uiți la o cursă de Formula 1! Probabil că este prima cursă pe care nu am urmărit-o după multă vreme. Am crescut văzându-i pe tipii aceștia luptând, a fost frumos să împart pista cu ei. Și o plăcere să primesc recunoașterea lor”.

Aprecierea pentru performanța lui Bearman a venit din toate colțurile lumii. Coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, care a ocupat locul 3 în cursă, a subliniat că aceasta este doar începutul pentru tânărul promițător.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Formula 1: Lewis Hamilton câștigă Marele Premiu de la Silverstone

Lewis Hamilton a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari piloți din is...

O lume întreagă se pregătește pentru Marele Premiu al Austriei. Cele mai importante momente

Marele Premiu al Austriei de Formula 1 are o istorie bogată și fascinantă, reflectând evoluția motor...

Lucruri neștiute din viața lui Max Verstappen: dincolo de circuitul de Formula 1

Max Verstappen, pilotul olandez care a cucerit lumea Formula 1, este cunoscut pentru viteza și talen...