De la arhitectură la scena muzicală: Sabrina Stoica și Jean Gavril lansează „Visuri”

CoolNews, Muzică
share

Sabrina Stoica și Jean Gavril ne demonstrează că visurile devin realitate cu noua lor lansare: “Visuri”. Povestea colaborării dintre cei doi artiști este una specială, Sabrina fiind studentă în anul VI la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” – București, în timp ce Jean Gavril este absolvent al aceleiași facultăți.

„Visuri” nu este doar o colaborare muzicală obișnuită; ea are în spate chiar un vis ce a devenit realitate prin muncă și perseverență. Sabrina Stoica își amintește cum Jean Gavril a cântat la balul bobocilor la Facultatea de Arhitectură, eveniment la care a fost și ea prezentă. Acela a fost momentul în care Sabrina și-a pus pe lista de dorințe o colaborare cu Jean.

„Piesa ‘Visuri’ vorbește despre călătoria pe care o începi singur pentru ca, în final, să o trăiești în doi. Colaborarea cu Jean este un vis devenit realitate și îi mulțumesc nespus că a ales să scriem acest capitol împreună. După cum zice și piesa, ‘Visuri, visuri / E tot ce avem’.” a declarat Sabrina Stoica.

Filmarea videoclipului pentru „Visuri” a avut loc pe scena Teatrului Elisabeta din București, oferind o atmosferă cinematografică și idilică, care a subliniat povestea melodiei într-un mod spectaculos. Regia videoclipului a fost realizată de Alin Alib.

Vocea suavă și proaspătă a Sabrinei Stoica se completează perfect cu interpretarea puternică și încrezătoare a lui Jean Gavril, consolidând „Visuri” ca o piesă de neuitat.

Sabrina Stoica și-a făcut debutul în lumea muzicală cu single-ul „Valuri la mal”, care a adunat impresionante 87.000 de ascultări în primele două luni. De asemenea, ea a captivat publicul cu cover-uri postate pe YouTube, adunând zeci de mii de vizualizări în câteva luni.

Pe de altă parte, Jean Gavril este un artist de succes în România, cunoscut pentru hit-uri precum „Ultimul val”, în colaborare cu Feli, și „Tocuri”. El a câștigat competiția „Dancing on Ice” și a impresionat la „Te cunosc de Undeva”. Cu o bază de fani în creștere constantă, Jean Gavril se numără printre artiștii consacrați din România.

„Visuri” este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming muzical.

Articole similare

Noua piesă a lui Florian Rus în colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast - V...

Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineață la Virgin Radio Breakfast ...

Misha Miller și Jean Gavril lansează piesa “Cerul”, o reinterpretare a uneia dintre cele mai iubite ...

Misha Miller și Jean Gavril, doi dintre cei mai apreciați artiști din România, lansează propria vari...

Rivali la America Express, Jean si Bruja împart aceeași geacă de piele

Jean Gavril și Bruja se înfruntă la America Express pentru marele premiu. În viața reală sunt de fap...