Confidenţialitate

De ce vorbesc toți de ”Elite”

CoolNews, Filme
share

Serialul „Elite” a debutat pe 5 octombrie 2018, dar vara aceasta a ajuns no.1 în trending pe Netflix în România și a făcut multe valuri, în special printre adolescenți.

Acțiunea este concentrată în jurul unor personaje care învață la un liceu de top. Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla rapid că nu totul e așa cum pare.

Diferențele dintre cei care care au totul și cei care nu au nimic de pierdut duc la o crimă care generează evenimente în lanț, asocieri nebănuite, dar și tot felul de răstunărnări de situație, pe alocuri asemănătoare dramatismului pe care se punea accent în telenovele.

Combinația asta de ingrediente, alături de subiecte ceva mai delicate, cum ar fi relațiile gay sau integrarea musulmanilor între cei plini de prejudecăți, dar și consumul de droguri sau incestul sunt printre elementele care aduc ”Elite” în trending pe Netflix.

ELITE”Elite” (Elita) este un serial original Netflix scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer și co-creator al The Protected).

Până acum, ”Elite” (Elita) are patru sezoane a câte 8 episoade. Sezonul 5 din ”Elite” a fost deja confirmat de producători, urmând să apară în 2022.

Itzan Escamilla are doar 23 de ani și a ajuns să-și lege numele de rolul Samuel García Domínguez, pe care îl joacă în serial. Dar băiatul inocent din primul sezon se transformă treptat, și – fără să dăm spoilere – te va suprinde cu fiecare nou episod prin deciziile pe care le ia.

Între alții, în serialul spaniol îi vei vedea pe Jaime Lorente („Nano”), María Pedraza („Marina”) și pe Miguel Herrán („Christian”), care a mai jucat și în „Money Heist”.

FOTO: NIETE/NETFLIX © 2020

Articole similare

Ultimul sezon ”Lucifer” pe Netflix (VIDEO)

Ultimul sezon ”Lucifer”, care va avea 10 episoade, va debuta în septembrie. Filmările au început în ...

Netflix va oferi jocuri video

Netflix se pregătește să ofere și jocuri video clienților săi din întreaga lume. Pentru moment, jocu...

Primele imagini din ”Sex Education” Sezonul 3 (FOTO)

”Sex Education” se întoarce pe Netflix cu 8 noi episoade în cel de-al treilea sezon, din 17 septembr...