De ce platforma Epic Games merită atenția ta (P)

CoolNews
share

Chiar dacă ești un gamer cu ștate vechi care are o bibliotecă impresionantă de jocuri asociate platformelor ca Steam sau Origin, ori doar curios să  îți începi aventurile în spațiul virtual, te anunțăm ca noua platformă Epic Games merită atenția ta.

Oferte greu de refuzat

Foto:Francesco De TommasoUnsplash

Deși Epic Games nu a apărut de mult pe scena platformelor de gaming, aceasta are o strategie unică de promovare; și anume oferirea de jocuri gratuite în fiecare săptămână  Oferta este activă  până la apariția următorului joc.

Deși ai putea crede că jocurile sunt din zona indy sau vechi, țin să te contrazic cu mare bucurie. Dacă te grăbești și îți faci un cont gratuit până pe data de 28 Ianuarie 2021, vei putea prinde oferta pentru jocul Galactic Civilizations III; un joc care pe Steam costa aproape 34 de euro iar pe Epic Games va fi 154 de Ron după această dată.

De sărbători se fac promoții speciale, în 2020 oferindu-se un joc gratuit în fiecare zi timp de o săptămână. Ca să-ți faci o idee cât de avantajos este să îți faci un cont aici pe care să-l  verifici periodic, într-un an am strâns o colecție de peste 40 de titluri printre care: Elite Dangerous, Batman Arkham Knight, Tropico 5, Total War Troy și StarWars Battlefront II: Celebration Edition.

Chiar dacă Epic Store a intrat pe piața gamingului cu o oferta limitată de titluri comparativ cu platformele consacrate, platforma a crescut considerabil într-un timp record. În plus, fiind proprietar al jocului arhicunoscut Fortnite, i-a permis să negocieze puternic cu marii producători de jocuri astfel încât să creeze aceste oferte unice. Ca să vă faceți o idee, în perioada iulie – august 2020, jocul Fortnite a fost instalat de 2.4 milioane de ori doar din App Store și până în acea perioadă generase vânzări de 1.2 miliarde de dolari doar prin Apple.

Parcă nu mai sună a joacă de copii, nu-i așa?

Foto: FirmbeePixabay

Alternativa

Știu că din când în când vrei să mai schimbi platforma de gaming sau tânjești după un meci de fotbal ca pe vremuri, doar că nu ai timp suficient să te duci pe teren sau e prea frig afară. Chiar și prietenii sunt mult mai ocupați decât pe vremea studenției când vă vedeați în fiecare weekend.

Alternativa pe care ți-o oferim în acest caz este o platformă completă ca NetBet pariuri sportive unde combini plăcerea vizualizării meciului cu adrenalina de a avea o miză reală în jocul preferat; totul din confortul casei tale.

În cazul în care ești pe drum, poți lua cu tine orice dispozitiv mobil fiindcă aplicația lor cuprinde tot conținutul pe care îl găsești pe site.

Concluzie

Suntem siguri că ți-am stârnit interesul pentru platformele prezentate.ș Așa că, atunci când te bucuri fie de gamingul de calitate pe care acestea îl oferă, ori aștepți cu nerăbdare rezultatul meciului favorit sau următoarea mână la masa de blackjack live, adu-ți aminte de noi și vizitează-ne mai des că nu știi ce comori ascunse poți descoperi printre articolele noastre fascinante.

Articole similare

Fortnite a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori

Epic Games, creatorii ”Fortnite”, anunță că au trecut de pragul de 500 de milioane de conturi create...

Fortnite Monopoly ajunge în România!

Fanii Fortnite și Monopoly au parte de o veste bună înainte de sărbători! Lansarea în România vine d...