De ce își dorește toată lumea un iPhone 13? „E special pentru că…”

CoolNews, Tech
share

Toată lumea își dorește un iPhone! De la copii până la adulți, toți ar vrea să aibă un astfel de device inteligent în buzunar. De ce își doresc cei mai mulți un iPhone 13 și cum poți să câștigi chiar și tu unul? Toate acestea se află mai jos: 

Telefoanele se încărca mai rapid decât modelele anterioare și trebuie să vedem o încărcare la 25 de wați pe fir și wireless la 20 de wați. Atât pe modelele de bază cât și pe cele Pro.

iPhone 13 are în continuare două camere foto, în timp ce versiunile Pro au trei senzori foto.

Senzorii ultrawide sunt mai buni anul acesta cu o deschidere mai mare a diafragmei și cu capabilități mai bune în fotografierea nocturnă. Totuși, Apple aduce niște îmbunătățiri pe partea software și implementează un mod portret pe video, posibilitatea de a înregistra ProRes pentru modelele Pro și un nou sistem AI de filtre pentru a fi aplicate fotografiilor. ProRes le este util editorilor video deoarece vor avea mai mult control asupra imaginilor atunci când sunt pe „masa de montaj”.

Dă note hiturilor pe virginradio.ro până pe 1 aprilie 2022 și intri automat în tragerea la sorți pentru un iPhone 13!
Ne spui ce vrei să asculți, dai note hiturilor pe virginradio.ro și poți câștiga un iPhone 13!

Pentru a intra în cursa pentru marele premiu trebuie doar să te asiguri că iei parte la sondaje completând de fiecare dată acceași adresă de e-mail și că ea este trecută corect, fiind calea prin care te vom contacta pentru a te anunța dacă ai câștigat!

Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro! Participă la cel puțin 3 runde de votat hiturile pe virginradio.ro și urmărește virginradio.ro ca să afli dacă ai câștigat un iPhone 13 de la Virgin Radio Romania!

PENTRU REGULAMENTUL CONCURSULUI APASĂ AICI

Gata să dai note hiturilor și să câștigi un iPhone 13? Click aici!

 

Articole similare

Apple a lansat mai multe emoticoane printre care și „bărbatul însărcinat” sau „femeia cu barbă”...

Apple a lansat 37 de emoji-uri noi, împreună cu noi opțiuni pentru emoji-urile existente, într-o ver...

Apple a lansat primul scurtmetraj filmat cu un iPhone 13

Apple a distribuit astăzi un scurtmetraj numit „The Comeback”, care a fost lansat cu ocazia sărbător...