Confidenţialitate

Apple a lansat primul scurtmetraj filmat cu un iPhone 13

CoolNews, Filme, Tech
share

Apple a distribuit astăzi un scurtmetraj numit „The Comeback”, care a fost lansat cu ocazia sărbătoririi Anului Nou Chinezesc. Creat de regizorul Zhang Meng, videoclipul dă startul Anului Tigrului cu povestea unui tată, a unui fiu și a unui sat uitat cu un „vis din afara acestei lumi”.

Filmul de 23 de minute a fost filmat folosind cel mai recent iPhone (care este iPhone 13 Pro) la fel ca toate videoclipurile din seria în curs de desfășurare a Apple „Shot on ‌iPhone‌”. Deși a fost filmat în chineză, Apple a adăugat și subtitrări în engleză pentru cei care nu vorbesc limba.

Anul Nou Chinezesc, sau Anul Nou Lunar, începe marți, 1 februarie 2022, și este o sărbătoare foarte mare în China și în alte țări. Apple a distribuit anterior un ghid chineesc de cadouri pe site-urile sale web din China, Hong Kong, Taiwan și Macao, care include modele iPhone 13, AirPods și multe altele.

Apple a introdus, de asemenea, ediția specială AirPods Pro și ediția specială Beats Studio Buds cu teme de tigri personalizate, deoarece 2022 este Anul Tigrului în calendarul chinez.

Dă note hiturilor pe virginradio.ro până pe 1 aprilie 2022 și intri automat în tragerea la sorți pentru un iPhone 13!
Ne spui ce vrei să asculți, dai note hiturilor pe virginradio.ro și poți câștiga un iPhone 13!

Pentru a intra în cursa pentru marele premiu trebuie doar să te asiguri că iei parte la sondaje completând de fiecare dată acceași adresă de e-mail și că ea este trecută corect, fiind calea prin care te vom contacta pentru a te anunța dacă ai câștigat!

Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro! Participă la cel puțin 3 runde de votat hiturile pe virginradio.ro și urmărește virginradio.ro ca să afli dacă ai câștigat un iPhone 13 de la Virgin Radio Romania!

Articole similare

Apple a lansat mai multe emoticoane printre care și „bărbatul însărcinat” sau „femeia cu barbă”...

Apple a lansat 37 de emoji-uri noi, împreună cu noi opțiuni pentru emoji-urile existente, într-o ver...

De ce își dorește toată lumea un iPhone 13? „E special pentru că...”

Toată lumea își dorește un iPhone! De la copii până la adulți, toți ar vrea să aibă un astfel de dev...

Cum a devenit serialul Squid Game popular în China deși Netflix este interzis

Dacă acum câteva zile scriam că „Squid Game” a ajuns pe locul 1 în peste 90 de țări (printre care și...