Confidenţialitate

#daretodream – „Visul meu este să văd aurora boreală”

CoolNews
share

Visele sunt ceea ce ne definesc, iar orice vis poate deveni cu siguranță realitate!

Care este visul tău cel mai de preț? Poate să sari cu parașuta? Să-ți întâlnești actorul preferat? Sau poate o călătorie de neuitat în jurul lumii? Hai să dăm play viselor tale împreună!

Virgin Radio Romania și-a propus să caute oamenii care îndrăznesc să viseze și să le ofere experiența vieții lor.

„Visul meu este să văd Aurora Boreală”

Avem mulți ascultători pasionați de călătorii și fiecare își dorește să ajungă în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Drăgan Gabriela ne-a scris că vrea să vadă măcar o dată în viața aurora boreală pe viu. „Am fost mereu fascinată de cer și de spațiu, iar aurora e o ocazie de breathtaking de care sper să mă bucur la un moment dat.”, a mai adăugat Gabriela.

Bogdan Maria din Cluj-Napoca își dorește de asemenea să ajungă într-un loc de unde e vizibil spectacolul luminos: să ajung să văd aurora boreala. Cred că este o experiență pe care sufletul nu o poate uita, iar ochii cu atât mai puțin. Este visul care te va face să visezi.”

Soare Diana din București își dorește să ajungă tocmai în celălalt capăt al Pământului. Poate vrea să vadă aurora australă? „Visul meu este să văd lumea împreună cu my partner in crime. Ar fi drăguț să începem cu Noua Zeelanda.”, ne-a scris Diana.

Aurelia Străchinescu speră să poată ajungă în Maldive, după care să viseze în continuare.

Suhan Raluca ne-a scris – „Visul meu este de a reuși să călătoresc și să vizitez altă țară. Să mă plimb pe străzile unui oraș fără să știu care este destinația de dimineața până seara.”

Avem și pasionați de filme, desigur!

Constandin Claudia este mare fan Stăpânul Inelelor și vrea să meargă în Noua Zeelandă, în locurile unde s-a filmat pelicula.

„Visul meu este să pot vizita studiourile Warner Bros, deoarece sunt fascinat de filmele Harry Potter„, ne-a scris Ionescu Gabriel Sorin din Râmnicu Vâlcea.

„Visul meu este să vizitez studiourile Disney din America.” – Trînc Cosmin din Arad.

„Eu și prietena mea cea mai bună suntem mari fane a serialului „Friends„. Visul meu ar fi să mergem împreună să vizităm platoruile de filmare.” – Mitrace Raluca Gabriela, Caracal.

„Visul meu este să fac turul Europei alături de cele mai bune prietene ale mele. Ceva simplu, frumos și posibil. Good vibes and do not forget to dream! :)”, ne spune Mihăilă Diana din Constanța.

Bogdan? Avem fani Fomrula 1 înfocați aici!

Gabor Liviu din Hunedoara visează să ajungă pe un circuit de F1: „să pot să merg în acele double car, măcar o tură de circuit, să trăiesc senzațiile pe care le trăiesc piloții.”.

Mihai Comisel vrea și el la Formula 1, dar doar ca spectator.

„Salut! Visul meu este sa merg la un Grand Prix de Formula 1. Sunt mare fan al acestui sport și cel mai mare vis pentru mine e acela de a avea posibilitatea să văd de aproape acele monoposturi și poate o parte din piloți! :)” – Gireada Razvan-Ioan, Botoșani.

 

 

 

 

Articole similare

Dare To Dream! Și-a dorit să vadă cum se nasc hiturile și a ajuns în studiourile HaHaHa Production -...

Cristina Rusu și-a dorit să vadă cum se naște un hit și pentru că ne-a scris dorința ei pe virginrad...

Dare to dream! Și în 2018 te ajutăm să-ți trăiești visurile!

Nu te opri din visat! Anul acesta, la Virgin Radio Romania te-am încurajat să-ți mărturisești visuri...

#daretodream - Daniel visează să ajungă pilot, iar noi l-am dus la Academia Titi Aur

Daniel din Târgu-Jiu are un vis mare, mare de tot: să ajungă pilot de raliu. Ne-a scris, am citit și...