Dăm startul verii împreună la Insula Fest – 10-12 iunie @ZagaZaga

CoolNews, Muzică
share

Cel mai mare și sustenabil festival din regiunea Moldovei, Insula Fest, vine în acest an cu cei mai titrați artiști din România dar și cu o componentă umanitară, iar Virgin Radio Romania este partener media oficial! 

Nume sonore ale muzicii românești vor participa în perioada 10-12 Iunie 2022  la festivalul umanitar organizat în acest an la ZagaZaga. Profitul va ajunge la Crucea Roșie, pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment.

„Într-o lume a diversității în care valorile adesea se ciocnesc, muzica trece peste barierele lingvistice și unește oameni din medii culturale diferite. Și astfel, prin muzică, toate popoarele se pot reuni pentru a face din lume un loc mai armonios.

Muzica pătrunde aproape în fiecare parte a vieții noastre, iar de-a lungul istoriei, am celebrat triumfurile și tragediile vieții cu ajutorul ei. După cum spunea Platon, muzica „dă suflet universului, aripi minții, zbor imaginației”.

Muzica modelează și reflectă societatea. Dansatorii îi urmăresc ritmul, protestatarii îl folosesc pentru a-și găsi vocea. Poate promova și idealuri , cum ar fi pacea și solidaritatea.

Pentru că nu puteam sta indiferenți la ceea ce se întâmplă în Ucraina, am decis ca tot profitul din acest an al ediției Insula Fest să îl donăm către Crucea Roșie Română pentru a oferi o mână de ajutor ucrainenilor care trec prin momente cumplite și au mare nevoie de suport în această perioadă grea.” Andrei Petică, General Manager Insula Fest

A patra ediție a Festivalului Insula va avea loc într-o locație unică, dominată de natură și liniște. Evenimentul ce va avea loc în perioada 10-12 Iunie 2022 își primește invitații la ZagaZaga, un complex situat în Delta Siretului, cu un concept unic implementat în România.  Complexul asigură condiții de cazare de lux la standarde turistice internaționale în liniștea din mijlocul naturii. Cei care vor dori să rămână în inima festivalului, se pot caza la ZagaZaga în bungalouri, corturi de lux și chiar case plutitoare, de unde se pot bucura de priveliști unice. De asemenea, se va organiza o zonă de campare. Toate detaliile privind oferta de cazare se regăsesc pe site-ul ZagaZaga.

Fiecare zi de festival aduce spectacol din plin pe scenă – B.U.G. Mafia, Smiley, The Motans, Subcarpați, Cred ca sunt Extraterestru și mulți alții.

Line-up –ul festivalului pentru cele 3 zile este:

  1. Vineri, 10 Iunie – B.U.G. Mafia, Nane, El Nino și mulți alții
  2. Sâmbătă, 11 Iunie – Smiley, The Motans, Manuel Riva, Andre Rizo, DJ Dark
  3. Duminică, 12 Iunie – CULESE DIN CARTIER SHOWCASE (Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska, Argatu’&Mos Martin) și mulți alții

 

Insula Fest nu este un simplu festival de muzică, ci o experiență unică într-o locație inedită. Și în acest an am selectat atent artiștii, locația și set-up-ul, în așa fel încât să ne asigurăm că ducem totul la superlativ. Am pregătit experiențe unice iar pe lângă line-up-ul de excepție cu nume sonore ale muzicii românești, o  surpriză este locația. Festivalierii sunt așteptați în acest an cu petreceri la piscină, plimbări cu balonul cu aer cald, aventura park, scena de Stand Up Comedy și multe altele, la ZagaZaga”, Andrei Petică, General Manager Insula Fest

Insula Fest va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din și înspre Focșani și Tecuci. Pe site-ul festivalului insulafest.ro, se vor găsi toate informațiile privind trasportul.

Abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului https://insulafest.ro/bilete.

Pentru mai multe informații: www.insulafest.ro

Articole similare

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania ți-a pregătit un Breakfast matinal special! Misha Miller, pentru prima dată gaz...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...