Confidenţialitate

DaBaby a lansat EP-ul “Back On My Baby Jesus Sh!t Again”

CoolNews, Muzică
share

DaBaby a lansat noul EP “Back On My Baby Jesus Sh!t Again”. Acest proiect vine cu cateva saptamani inainte ca artistul sa isi inceapa noul turneu. EP-ul este compus din 6 piese si contine colaborari cu Kodak Black si 21 Savage, fiind o continuare a mixtape-ului “Back On My Baby Jesus Shit Again”, lansat pe 17 noiembrie 2017. “Baby Jesus” a fost numele de scena a lui DaBaby pana in 2016.

Noul turneu, “Live Show Killa Tour”, va incepe la sfarsitul lunii noiembrie si va fi sponsorizat de Rolling Loud. Acest nou proiect poate reprezenta inceputul unei noi ere penru DaBaby.

Dupa lansarea mai multor mixtape-uri in perioada 2014-2018, DaBaby a intrat pe scena mainstream odata cu albumul “Baby on Baby” din 2019. Proiectul a debutat pe locul 7 in Billboard Hot 200, urmatorul debutand pe primul loc in top-ul American. “Kirk” contine hit-ul “Suge”, care a ajuns in top 10 Billboard Hot 100, dar si “Intro” si “Bop”, piese certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii. Al treilea album studio, “Blame it on Baby”, a debutat tot pe primul loc in Billboard Hot 200 si contine megahit-ul “Rockstar” featuring Roddy Ricch, care a stat pe primul loc in Billboard Hot 100 pentru 7 saptamani.

Articole similare

DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”

DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”. Artistul spera ca 2022 sa fie un an mai bun pentru cariera sa. Dupa...

Kanye West și-a dat foc la ultimul party de lansare a albumului „Donda” apoi a reluat-o de nevastă p...

Nici nu știi la ce să te mai aștepți de la Kanye. Sau „Ye” așa cum își dorește să fie strigat artist...

DaBaby lansează "Red Light Green Light" (AUDIO)

La doar o săptămână după ce DaBaby a lansat melodia "Ball If I Want To", rapperul revine cu un nou t...