Cum vede Ianis Hagi succesul care l-a lovit în ultima vreme

CoolNews
share

Fără vreo emoție, Ianis Hagi a povestit de unde a pornit și cum gestionează succesul de care se bucură în ultima vreme!

Luat la întrebări de Cristina Stănciulescu, Ianis spune că baza pentru ce trăiește acum are legătură cu regulile învățate în copilărie: „Regulile trebuie să existe, noi le-am învățat de mici și nu puteam să le încălcăm. Am realizat mai târziu că aceste reguli ne-au ajutat în viață, fiindcă ele au rolul să te facă o persoană mai bună, mai plăcută și mai educată”.

Deși recunoaște că treaba asta cu sportul de performanță e cam dificilă: antrenamente dis de dimineață, program de pregătire, accidentări, contracturi musculare, Ianis explică faptul că s-a obișnuit și nu i se mai pare nimic greu.

„E greu, pentru că pleci de acasă, ai antrenamente, riști să te lovești, riști accidentări… Este greu, de fapt, pare greu. Dar eu nu văd lucrurile așa. Eu zic că e greu, dacă alegi să vezi că e greu. Pentru mine este ceea ce îmi place, este ceea ce fac cu pasiune, și atunci nu simt că e greu. E pasiunea mea de mic copil, mie îmi place când mă lovesc, când muncesc, este inevitabil dacă vrei să ajungi la rezultat.”

Ianis a fost în centrul atenției de când se știe, fiind copilului lui Gheorghe Hagi, și i-a plăcut lucrul ăsta. Acum nu mai este atât de încântat de povestea asta cu atenția publică. Își dorește să iasă în față doar prin rezultatele de pe teren: „Fericirea nu stă și bucuria nu vine decât atunci când familia ta e mândră de tine că ai realizat ceva în viață, că te ridici prin propriile forțe, că încerci să faci ca numele familiei tale să fie respectat. Trăind zi de zi cu tata, cu un campion de talia lui, am învățat că succesul nu este ceva construit de pe o zi pe alta. Succesul se planifică cu ani de zile înainte.”

Se vede și se simte că Ianis joacă fiecare meci cu pasiune și cu dorința de a învinge.

„Când intru pe terenul de joc, mă gândesc că intru într-un loc de joacă unde trebuie să fiu cel mai bun. Intru pentru că sunt cel mai bun!” este crezul pe care și l-a implantat în suflet.

 

Articole similare

Cum vede Ianis Hagi succesul care l-a lovit în ultima vreme

Fără vreo emoție, Ianis Hagi a povestit de unde a pornit și cum gestionează succesul de care se bucu...

Ianis Hagi: „Am dominat cele mai bune echipe din Europa”

România U21 a ratat calificarea în finala Campionatului European de Tineret, după eșecul cu Germania...

Ce spune Gheorghe Hagi despre fiul său, Ianis Hagi

Gheorghe Hagi a vorbit pentru prima oară despre Ianis Hagi, probabil revelația Campionatului Europea...
X