Advertisement
Advertisement

Ianis Hagi, lăudat de presa spaniolă după 3-2 în meciul Columbia-România

CoolNews, NEWS
share

După meciul dintre Columbia și România, presa spaniolă este laudativă în privința prestației lui Ianis Hagi. Marca, una dintre cele mai cunoscute publicații din Spania, îl prezintă pe fiul lui Gică Hagi ca pe o figură centrală a meciului, afirmând că acesta a adus o „revoluție în fotbalul românesc” odată ce a pășit pe teren.

Observațiile spaniolilor se concentrează pe faptul că Ianis Hagi putea marca chiar și al doilea său gol în acel meci, după ce deja reușise să înscrie pentru 3-1.

Marca relatează: „Hagi a revoluționat România„, subliniind impactul său pozitiv în evoluția jocului. Publicația descrie cum în repriza a doua, sub conducerea lui Hagi, România a dominat jocul, iar acesta a fost implicat în momente cheie, inclusiv în golul său pentru 3-1 și în ocazia de a înscrie al doilea gol, care, din păcate pentru echipa sa, a trecut pe lângă bară. Ultimele minute ale meciului au fost tensionate, cu șanse pentru ambele echipe, iar un gol de la Tănase a încheiat meciul cu scorul de 3-2 în favoarea Columbiei.

Ianis Hagi a primit laude și din partea selecționerului echipei naționale a României pentru contribuția sa decisivă în meciul cu Columbia. Intrând pe teren, Hagi a schimbat complet cursul partidei, marcând un gol important, oferind o pasă decisivă pentru Drăguș și fiind aproape de a încheia cu o lovitură liberă care putea aduce un alt gol pentru România.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Xavi Hernandez rămâne la FC Barcelona: Un nou capitol plin de provocări

În cadrul unei reuniuni cruciale, Xavi Hernandez s-a angajat să-și moduleze mesajele în sala de pres...

Simona Halep va juca astăzi la Trophee Clarins împotriva americancei McCartney Kessler

Meciul Simonei Halep de la Paris, în cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amânat ieri din cau...

Tricolorii vor juca două partide înainte de EURO 2024. Cu ce echipe se vor întâlni

În luna iunie, naționala României va disputa două jocuri de verificare, înainte de Campionatul Europ...