Cum se pregateste TikTok pentru alegerile europene din 2024. Peste 134 de milioane de oameni din Europa vin pe TikTok în fiecare lună

CoolNews, NEWS
share

Peste 134 de milioane de oameni din Europa vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota la alegerile europene viitoare. Luna următoare, TikTok va lansa în aplicație un Centru Electoral în limba locală pentru fiecare dintre cele 27 state membre UE, pentru a se asigura că oamenii vor putea să separe cu ușurință realitatea de ficțiune. TikTok va lucra alături de comisiile electorale locale și organizațiile societății civile, astfel că aceste Centre Electorale vor reprezenta locul în care comunitatea TikTok va putea găsi informații oficiale sigure.

Această inițiativă este doar un element al unei strategii mai ample prin care compania se asigură că TikTok rămâne un loc creativ, sigur și cu responsabilitate civică pentru comunitatea de pe platformă în perioada alegerilor.

TikTok are peste 6.000 de oameni dedicați moderării conținutului în limbile UE. Echipele TikTok lucrează cu tehnologia pentru a se asigura că regulile sunt aplicate în mod constant pentru a detecta și a elimina dezinformarea, operaţiunile de influență sub acoperire și alte conținuturi sau comportamente care se pot intensifica într-o perioadă electorală.

Activitatea TikTok pentru a păstra platforma un loc sigur nu are linie de sosire, iar compania va investi peste 2 miliarde de $ anul acesta la nivel global pentru a consolida eforturile sale. De asemenea, TikTok este încântată să fie co-președinte al Grupului de Lucru pentru alegeri al Codului de Practici privind Dezinformarea și va continua să colaboreze cu experți din regiune, inclusiv cu Consiliul Consultativ European pentru Siguranță al TikTok, pentru a se asigura că abordarea sa evoluează pentru a se adresa provocărilor sau amenințărilor emergente.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

TikTok lanseaza feed-ul dedicat continutului STEM in Europa

Peste 150 de milioane de oameni din Europa accesează TikTok în fiecare lună pentru a se exprima aute...

Ministrul Digitalizării: Nu interzicem TikTok. Platformele sociale riscă amenzi semnificative

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a adus în atenție necesitatea unei reg...

[BREAKFAST] O școală din America a scos toate oglinzile din băile elevilor pentru a-i opri pe acești...

O scoala din America a scos toate oglinzile din baile elevilor pentru a-i opri pe acestia din a face...