Confidenţialitate

Cum să vezi mereu doar jumătatea plină – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună, Viral
share

Am început săptămâna cu o super doză de optimism, inspirați de oamenii care au învățat să vadă mereu jumătatea plină. Și știi cum am descoperit oamenii ăștia, care sunt peste tot în jurul nostru și pot inspira cu ușurință? Cei de la Coca-Cola chiar au creat o sticlă pentru toți cei care aleg să privească jumătatea plină.

Bogdan, Shurubel și Ionuț și-au luat grijile de pe cap și au cautat să vadă motivele de optimism din jur. Și nu sunt deloc puține!

În 2019, România a ajuns în semifinalel FED CUP după prima dată după 45 de ani. O cântăreață de origine română are peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube duoar în ultimii doi ani.
Poate sunt multe care lipsesc la școală, dar elevii români au fost medaliați la olimpiadele internaționale de 255 de ori doar în 2018. Tot anul trecut, un student român a câștigat Premul Nobel Junior pentru informatică.

Intră pe Facebook, pe pagina Coca-Cola, și scrie povestea ta în chat-ul de pe Messenger Coca-Cola. Mesajul tău poate ajunge pe etichetă, iar tu poți primi sticla de Coca-Cola Half Full ediție limitată și personalizată chiar de tine.

Alegem sa vedem jumatatea plina a sticlei. Distribuie povestea ta pozitiva si alatura-te miscarii Coca-Cola #HalfFull

Alegem sa vedem jumatatea plina a sticlei. Distribuie povestea ta pozitiva si alatura-te miscarii Coca-Cola #HalfFull#CocaCola

Publicată de Virgin Radio Romania pe Duminică, 21 aprilie 2019

Coca-Cola chiar a creat o sticlă pentru toți cei care aleg să privească jumătatea plină.

Sticlele Half Full sunt create în editie limitată pentru a fi oferite prin acest concurs, nu există la vânzare. Deci, dacă vrei și tu o sticlă de colecție Coca Cola Half Full, intră pe pagina de Facebook Coca Cola și împărtășește din optimisumul tău!

Coca-Cola Half Full

Am creat o sticlă de Coca-Cola pentru toți cei care aleg să privească jumătatea plină. ❤ Scrie un lucru pozitiv care se întâmplă în jurul tău și creează-ți propria sticlă pe http://m.me/cocacolaromania?ref=get_started#HalfFullConsultă Regulamentul: https://CokeURL.com/Half_Full

Publicată de Coca-Cola pe Joi, 11 aprilie 2019

Scrie un lucru pozitiv care se întâmplă în jurul tău și creează-ți propria sticlă pe http://m.me/cocacolaromania?ref=get_started

Articole similare

Cum arată reclamele de Crăciun ale Disney și Coca-Cola - VIDEO

Nu. Ba tu plângi, bine? Crăciunul se aproapie, deși atmosfera nu e neapărat cea mai liniștită. Do...

La TINEri Este Puterea (P)

Coca-Cola HBC ROMANIA a creat în 2017 programul LA TINEri Este Puterea, implementat împreună cu Asoc...

Am fost luați la dans direct din studioul Virgin Radio Romania! Două posturi de radio au fost sincr...

Asta da trezire! Cine încă nu crede că muzica are o super-putere, să deschidă o Coca-Cola și apoi să...