Confidenţialitate

Cum să-ți tunzi părul pubian în funcție de zodie

CoolNews, Energia aia bună
share

Te-ai gândit vreodată că există o modă și la capitolul păr pubian? Ei bine, un articol scris de Diana Zagrean în revista Unica, din 2013, nu numai că vorbește despre o modă în domeniu, dar o și clasează în funcție de zodie.

Berbec

Ca femeie berbec ți se prevestește că ești îndrăzneață și pasională, aș că vei alege un stil care atrage atenția la piscină, care șochează un nou venit în dormitor sau care îl surprinde până la lacrimi pe prietenul/soțul tău. „Specialiștii” plusează și spun că vei alege o tunsoare avangardistă sau o culoare fistichie pentru părul pubian. Să nu te simți panicată dacă ai obținut un albastru puternic în loc de negru. Dacă ești berbec, vei avea o idee nouă destul de curând și vei drege situația.

Taur

Fetele taur sunt fidele și conservatoare, așa că nu trebuie să te aștepți la o freză radicală sau vreo culoare turbată…acolo jos. Cel mai probabil va fi vorba de un stil tuns, îngrijit, dar nu complet descoperit. Cum este discretă și nu vrea niciodată să sperie bărbații femeia taur va merge la sigur și va alege ceva nici prea…golaș, nici prea…stufos.

Gemeni

Gemenii sunt firi comunicative și pline de creativitate. Dacă în dragoste, femeia gemeni pune accentul pe comunicare, tot așa va proceda și în cazul părului nedorit. Ea vede părul ca pe un accesoriu care ajută la direcționarea bărbaților, de aceea va adopta clasica „landing strip”, o fâșie subțire de păr care mai mult ghidează decât acoperă, așa ca o pistă de aterizare.

Rac

Visătoare și intuitivă, femeia rac ține foarte mult la părerea partenerului când vine vorba de viața sexuală. Deși nu este neapărat supusă și cuminte în pat, femeia rac nu va alege niciodată o coafură riscantă și nu va epila tot părul fără să-i ceară, discret, părerea partenerului. Până la urmă, el este cel care are treabă în zona aceea, așa că părerea lui contează mult.

Leu

Jucăușă și independentă, femeia leu nu se va crampona de ceva atât de banal ca părul pubian. Pentru că nu se lasă impresionată ușor și își alege bărbații la fel ca ea, puternici și care știu ce vor, leoaica va merge pe epilarea braziliană. Femeia leu nu stă la discuții și dacă bărbatul din viața ei, fie el soț sau iubit, nu va fi de acord cu „despădurirea masivă”, ea tot nu se va lăsa înduplecată.

Fecioară

Perfecționistă și mofturoasă, fecioara nu se va mulțumi cu câteva mișcări rapide de lamă de ras sau câteva fâșii de ceară, cât să arate locul curat și îngrijit. Femeia din această zodie nu se mulțumește cu jumătăți de măsură și, după ce se hotărăște asupra unui stil, părul ei pubian trebuie să arate ca o operă de artă. Prin urmare, fecioara va alege un model complicat, realizat cu multe benzi de ceară, la un salon scump.

Balanţă

Romantică și sociabilă, balanța este foarte atentă la impresia pe care o face atunci când ajunge goală, în fața iubitului. Indiferent dacă este vorba de o relație serioasă sau de un one night stand, balanța vrea să dea bine și să impresioneze printr-un fizic cât mai aproape de perfecțiune. Prin urmare, nu o să prinzi vreodată o femeie balanță rasă cu lama sau cu crema epilatoare în geantă. Balanța nu se lasă prinsă pe nepregătite, așa că va apela la credincioasa cosmeticiană și la clasica epilare cu ceară.

Scorpion

Femeia scorpion este cunoscută pentru firea misterioasă și stilul pasional. Geloasă și foarte mândră de achiziția ei (fie că este vorba de iubitul de 10 ani, soțul sau de bărbatul agățat aseară în club), femeia scorpion dorește să-l țină lângă ea atâta timp cât are nevoie de el și îl dorește. Prin urmare, nu poate lăsa un detaliu care ține de aspect să-i scape. Scorpioanca va alege o tunsoare braziliană (asemănătoare cu epilarea braziliană, dar cu model de smiley, fulger, inimioară sau trifoi.

Săgetător

Energică și aventuroasă, femeia săgetător are mereu nevoie de spațiu, de libertate și de posibilitatea de a se exprima în voie. Indiferent dacă are o relație stabilă sau tocmai a agățat un tip sexy, femeia săgetător vrea mereu să fie pregătită de o nouă aventură. Cum nu se lasă încurcată de detalii și vrea libertate totală, femeia săgetător va alege epilarea definitivă și totală. Astfel, ea nu trebuie să-şi mai facă griji de părerea nimănui și poate oricând să ajungă direct de la birou pe plajă, sau dintr-un bar în dormitor.

Capricorn

Raționale și mari iubitoare de confort, femeile capricorn nu vor să fie prinse pe nepregătite. Fetele din această zodie nu suportă surprizele în general, așa că nu vei vedea păr pubian vopsit, tunsori trăsnite sau fire neîngrijite. Epilatul total cu ceară sau o tunsoare cuminte, care arată curat și îngrijit va fi cea mai potrivită alegere.

Vărsător

Vărsătoarele sunt firi încăpățânate și expansive. Femeia vărsător iubește libertatea și vrea mereu să fie în ton cu moda, chiar și atunci când vine vorba de părul pubian. Indiferent dacă are un iubit stabil sau dacă este single și frânge inimi în fiecare zi, femeia vărsător știe ce se poartă, ce trenduri vin dinspre Europa și ce mai poartă vedetele de la Hollywood. Așa că cea mai bună soluție este să fii atentă la trenduri. Dacă se anunță un curent hippie și actrițele au început să poarte părul natural, ești liberă să faci și tu la fel. Dacă, dimpotrivă, igiena primează și toată lumea vorbește de epilarea braziliană, sigur vei fi prima care s-o adopte.

Peşti

O fire romantică și sensibilă, cu rădăcini adânci și iubitoare de tradiționalism, femeia pești nu va fi niciodată o rebelă cu părul pubian vopsit, tunsoare braziliană sau epilare totală definitivă. Cum echilibrul și un stil temperat sunt cele mai importante trăsături ale tale, vei alege, cel mai probabil, o „landing strip” mai lată, care să te protejeze de îndrăzneala unei epilări totale, dar care să nu pară prea retro și stufoasă în ochii persoanei iubite.

Articole similare

Cum stăm cu astrele vara aceasta? Horoscop by astrolog Hermina @Tic Talk de vară cu Oana Tache

Tic Talk de vară cu Oana Tache se aude toată săptămâna, de la 6:30 la 10! Dacă ai ratat emisiunea, u...

Ce spun astrele pentru săptămâna 9-15 mai? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...

Ce spun astrele pentru săptămâna 18-24 aprilie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache...

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...