Cum s-a prezentat Kendrick Lamar la gala Grammy

Celebrități, CoolNews
share

James Corden a acaparat camerele video în timpul decernării premiilor Grammy, dar în culise lumina a fost pusă doar pe Kendrick Lamar și Jay-Z.

Cele două mega staruri hip-hop le-au făcut pe vedete precum Lady Gaga, Lorde, Jerry Seinfield și Rihanna  să treacă de la gelozie chiar la nervozitate, eclipsându-le practic în timpul unuia dintre cele mai urmărite evenimente muzicale da la începutul anului.

Kendrick Lamar și Jay-Z au fost desemnați pentru unele dintre cele mai mari premii ale ediției din acest an.

În final, după un show spectaculos, Kendrick Lamar a plecat acasă cu premiul pentru „cel mai bun show rap”, „cea mai bună piesă rap cântată”, „cea mai bună piesă rap”, „cel mai bun album rap”, „cel mai bun videoclip”, ceea ce l-a dat cu totul peste cap pe Jay-Z care a fost doar nominalizat.

Totuși, Bruno Mars şi muzica R&B s-au impus în faţa reprezentanţilor muzicii rap, Kendrick Lamar şi Jay-Z, reuşind să câştige premiile la principalele categorii ale celei de-a 60-a ediţii Grammy.

Duminică a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, ajunsă la ediţia cu numărul 60. Pentru prima dată în ultimii 15 ani, gala Grammy a avut loc la New York, în faimoasa arenă polivalentă Madison Square Garden.

Articole similare

Cum a dat Kendrick Lamar lovitura cu albumul ”Damn”

Vânzările pentru albumul ”Damn” au crescut cu 236%, după ce Kendrick Lamar a câștigat un Pulitzer, u...

Cum a câștigat Kendrick Lamar premiul Pulitzer pentru muzică - VIDEO

La Universitatea Columbia din New York s-a scrie istorie, ieri după amiază, la anunțarea câștigători...

Kraftwerk, pionerii muzicii electronice au ridicat sala în ultimul concert - FOTO

Kraftwerk nu încetează să uimească cu fiecare concert pe care îl construiesc. La nouă ani de la ulti...