Cum s-a prezentat Kendrick Lamar la gala Grammy

Celebrități, CoolNews
share

James Corden a acaparat camerele video în timpul decernării premiilor Grammy, dar în culise lumina a fost pusă doar pe Kendrick Lamar și Jay-Z.

Cele două mega staruri hip-hop le-au făcut pe vedete precum Lady Gaga, Lorde, Jerry Seinfield și Rihanna  să treacă de la gelozie chiar la nervozitate, eclipsându-le practic în timpul unuia dintre cele mai urmărite evenimente muzicale da la începutul anului.

Kendrick Lamar și Jay-Z au fost desemnați pentru unele dintre cele mai mari premii ale ediției din acest an.

În final, după un show spectaculos, Kendrick Lamar a plecat acasă cu premiul pentru “cel mai bun show rap”, “cea mai bună piesă rap cântată”, “cea mai bună piesă rap”, “cel mai bun album rap”, “cel mai bun videoclip”, ceea ce l-a dat cu totul peste cap pe Jay-Z care a fost doar nominalizat.

Totuși, Bruno Mars şi muzica R&B s-au impus în faţa reprezentanţilor muzicii rap, Kendrick Lamar şi Jay-Z, reuşind să câştige premiile la principalele categorii ale celei de-a 60-a ediţii Grammy.

Duminică a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, ajunsă la ediţia cu numărul 60. Pentru prima dată în ultimii 15 ani, gala Grammy a avut loc la New York, în faimoasa arenă polivalentă Madison Square Garden.

Articole similare

O mașină a fost vandalizată pentru show-ul lui Kendrick Lamar

Kendrick Lamar este cunoscut pentru show-urile super spectaculoase, iar concertul de la Brit Awards ...

De unde s-a "inspirat" Kendrick Lamar pentru videoclipul piesei "All the stars"

"All the stars", piesa creată de Kendrick Lamar în colaborare cu SZA se bucură de un videoclip care ...

Kendrick Lamar a lansat videoclipul pentru "All the stars"

Kendrick Lamar tocmai ce a lansat un videoclip pentru piesa "All the stars", creată în colaborare cu...