Confidenţialitate

Cum răspunde Victoria Beckham la zvonurile despre divorțul de David

Celebrități, CoolNews
share

După 19 ani de căsnicie Victoria Beckham are un mesaj pentru cei care se tot grăbesc să o despartă de David Beckham. Designer-ul a povestit într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vogue că s-au obișnuit să ignore aceste zvonuri fără sens și continuă să trăiască așa ca o familie normală pentru că sunt „mai puternici împreună”!

Ultimele speculații despre despărțirea celor doi au apărut la începutul acestei veri când cuplul a fost obligat chiar să poarte o discuție serioasă cu cei patru copii pe care i-au asigurat că nu este adevărat ce se scrie în presă și că tatăl lor nu pleacă de acasă, după cum a declarat un apropiat pentru The Sun.

Victoria Beckham a declarat pentru Vogue„amândoi am realizat că suntem mai puternici împreună decât am fi ca pe cont propriu. Este vorba despre uniunea familiei. Toți 6 suntem mult mai puternici. Respectăm unitatea familiei și asta este cheia succesului nostru.”

Ca să închidă gura lumii, familia Beckham a susținut un photoshooting foarte drăguț pentru numărul de octombrie al revistei Vogue, despre care Victoria a scris și pe pagina sa de Instagram.

Thank you @britishvogue @mikaeljansson for these special pictures of me with @davidbeckham, @brooklynbeckham, @romeobeckham, @cruzbeckham, #HarperSeven and Olive. #VBsince08

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

Unii nu s-au putut abține însă de la comentarii și s-au întrebat oare de ce David Beckham nu se află în poza de pe copertă în care Victoria apare alături de cei 4 copii: Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) și Harper (7) și chiar și de câinele familiei, Olive.

Familia Beckham își vede liniștită de treabă, deși Victoria admite că: „Toate speculațiile astea au un efect neplăcut asupra oamenilor din jurul nostru, ceea ce este nedrept.”

Articole similare

De ce a divorțat Kim Kardashian de Kanye West? E din categoria ”nu o să-ți vină să crezi”

De ce a divorțat Kim Kardashian de Kanye West? E din categoria ”nu o să-ți vină să crezi”. Ruptur...

Kim Kardashian divorţează de Kanye West

Kim Kardashian a cerut oficial divorţul de Kanye West. Al treilea divorț pentru Kim Kardashian s-...

Care este motivul pentru care Connect-R și Misha mai locuiesc împreună, la 4 ani de la divorț

Ștefan Mihalache (Connect-R) și Misha locuiesc încă împreună, chiar dacă au trecut 4 ani de când ace...