Cum răspunde Victoria Beckham la zvonurile despre divorțul de David

Celebrități, CoolNews
share

După 19 ani de căsnicie Victoria Beckham are un mesaj pentru cei care se tot grăbesc să o despartă de David Beckham. Designer-ul a povestit într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vogue că s-au obișnuit să ignore aceste zvonuri fără sens și continuă să trăiască așa ca o familie normală pentru că sunt „mai puternici împreună”!

Ultimele speculații despre despărțirea celor doi au apărut la începutul acestei veri când cuplul a fost obligat chiar să poarte o discuție serioasă cu cei patru copii pe care i-au asigurat că nu este adevărat ce se scrie în presă și că tatăl lor nu pleacă de acasă, după cum a declarat un apropiat pentru The Sun.

Victoria Beckham a declarat pentru Vogue„amândoi am realizat că suntem mai puternici împreună decât am fi ca pe cont propriu. Este vorba despre uniunea familiei. Toți 6 suntem mult mai puternici. Respectăm unitatea familiei și asta este cheia succesului nostru.”

Ca să închidă gura lumii, familia Beckham a susținut un photoshooting foarte drăguț pentru numărul de octombrie al revistei Vogue, despre care Victoria a scris și pe pagina sa de Instagram.

Unii nu s-au putut abține însă de la comentarii și s-au întrebat oare de ce David Beckham nu se află în poza de pe copertă în care Victoria apare alături de cei 4 copii: Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) și Harper (7) și chiar și de câinele familiei, Olive.

Familia Beckham își vede liniștită de treabă, deși Victoria admite că: „Toate speculațiile astea au un efect neplăcut asupra oamenilor din jurul nostru, ceea ce este nedrept.”

Articole similare

Cum a fost sancționat David Beckham după ce a fost prins conducând cu ochii în telefon

David Beckham a fost fotografiat de un pieton în timp ce conducea cu ochii în telefon, iar acum va s...

Cum arată statuia lui David Beckham care l-a oripilat pe fotbalist - VIDEO

David Beckham a fost vedeta unei farse pe care i-au copt-o foștii colegi de la LA Galaxy împreună cu...

Motivul pentru care s-a rupt chimia dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie duce o luptă dură pentru custodia celor 6 copii. În ti...
X