Cum răspunde Jon Snow acuzațiilor de infidelitate

Celebrități, CoolNews
share

Un model rus susține că a avut o aventură cu Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow, chiar înainte ca acesta să se căsătorească cu partenera lui Rose Leslie.

Modelul și actrița Olga Vlasova a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu un bărbat gol întins pe un pat care pare a fi dintr-o cameră de hotel. Aceasta susține că bărbatul ar fi Kit Harington, pentru că asemănarea dintre cei doi este incredibilă.

Olga Vlasova susține că l-a cunoscut pe Kit în Luxemburg, unde au început o relație intimă. Ei ar fi dormit împreună în mai multe ocazii, cu câteva săptămâni înainte ca actorul să se căsătorească, iar aventura ar fi

care a continuat și în timpul mariajului.

Starul serialului ”Game of Thrones”, a reacționat la acuzații cu ajutorul reprezentanților săi care declară că Harington nu și-a înșelat soția cu modelul Olga Vlasova.

Mariana Shafran, purtătoarea de cuvânt a actorului, spune că declarațiile Olgăi sunt „complet false”: „Kit Harington nu a fost niciodată în Luxemburg și nici nu a întâlnit-o vreodată pe Olga Vlasova”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ресницы как всегда @i.love.lashes🌺

O postare distribuită de OLGA VLASOVA (@olga.vlasova.fit) pe

Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit anul acesta la biserica Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire (Scoţia) care este deținut de familia actriței.

Articole similare

Ce hoteluri rezervă românii pentru aventuri extraconjugale?

Ce hoteluri rezervă românii pentru aventuri extraconjugale? Da, cineva a fost curios să afle răspuns...

Trailerul filmului „Eternals”, în care joacă și Angelina Jolie (VIDEO)

Veste bună pentru fanii filmelor cu supereroi. Tocmai a fost lansat trailerul producţiei “Eternal...

Kit Harington și Rose Leslie, actorii din GOT, au devenit părinţi

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinţi. Actorii din „Game of Thrones” au un băiat, după ...