Cum răspunde Jon Snow acuzațiilor de infidelitate

Celebrități, CoolNews
share

Un model rus susține că a avut o aventură cu Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow, chiar înainte ca acesta să se căsătorească cu partenera lui Rose Leslie.

Modelul și actrița Olga Vlasova a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu un bărbat gol întins pe un pat care pare a fi dintr-o cameră de hotel. Aceasta susține că bărbatul ar fi Kit Harington, pentru că asemănarea dintre cei doi este incredibilă.

Olga Vlasova susține că l-a cunoscut pe Kit în Luxemburg, unde au început o relație intimă. Ei ar fi dormit împreună în mai multe ocazii, cu câteva săptămâni înainte ca actorul să se căsătorească, iar aventura ar fi

care a continuat și în timpul mariajului.

Starul serialului ”Game of Thrones”, a reacționat la acuzații cu ajutorul reprezentanților săi care declară că Harington nu și-a înșelat soția cu modelul Olga Vlasova.

Mariana Shafran, purtătoarea de cuvânt a actorului, spune că declarațiile Olgăi sunt „complet false”: „Kit Harington nu a fost niciodată în Luxemburg și nici nu a întâlnit-o vreodată pe Olga Vlasova”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ресницы как всегда @i.love.lashes🌺

O postare distribuită de OLGA VLASOVA (@olga.vlasova.fit) pe

Kit Harington și Rose Leslie s-au căsătorit anul acesta la biserica Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire (Scoţia) care este deținut de familia actriței.

Articole similare

Cum răspunde Jon Snow acuzațiilor de infidelitate

Un model rus susține că a avut o aventură cu Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Sno...

Kit Harington ”Unii fani GOT vor fi dezamăgiți de finalul serialului” - VIDEO

Kit Harington recunoaște că nu toată lumea va fi fericită cu finalul serialului fenomen. Într-un ...

Jon Snow s-a căsătorit cu Yigrette - VIDEO

Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Snow în Game of Thrones, s-a însurat în weekend ...
X