Cum poți să ajungi la 128 de km de fericire cu un Old Mout rece ca gheața (P)

CoolNews
share

Știai că, indiferent unde anume în Noua Zeelandă te-ai afla, niciodată nu vei fi mai departe de 128 km de plajă? Vrei și alte motive pentru care această țară e visul oricărui călător?

Aici se află Lacul Albastru, cu o apă extrem de limpede, vizibilitatea sa ajungând până la 80 de metri adâncime. Dacă ești iubitor de natură, te vei îndrăgosti de pădurile întinse care par sa acopere toată țara.

Într-una din ele a fost descoperit copacul Kauri căruia nu i se cunoaște vârsta exactă, dar se presupune că are între 1250 și 2500 ani. Acesta a fost denumit Lordul Pădurii, datorită dimensiunii lui.

Dacă vrei si tu sa ajungi în această țară extraordinară, cidrul obrznic de bun, de origine neo-zeelandeza, Old Mout, îți oferă acum cateva sanse. Cumpără doze sau sticle de Old Mout, înscrie-te în campanie și poți trăi aventura anului în Noua Zeelandă!

Mai mult, trebuie să știi că la fiecare sticlă/doza de Old Mout cumpărată se donează câte 1 leu către asociația Kiwis for Kiwi pentru protejarea și înmulțirea populației de păsări Kiwi. Cu alte cuvinte, poți face fericite păsările kiwi și de la distanță. Kee wee! Kee wee!

Articole similare

Istoric: Prim-ministrul Noii Zeelande și-a adus copilul la Adunarea Generală a Națiunilor Unite

Un lucru istoric s-a petrecut în aceste zile la Adunarea Generală a Națiunilor Unite. Premierul Noii...

Cum poți să ajungi la 128 de km de fericire cu un Old Mout rece ca gheața (P)

Știai că, indiferent unde anume în Noua Zeelandă te-ai afla, niciodată nu vei fi mai departe de 128 ...

Ce este kiwi - pasăre sau fruct? (P)

Răspunsul corect: ambele. Legenda spune că fructul kiwi (care se numea original “Piersica Maimuţe...
X