Confidenţialitate

Cum merge relația lui G-eazy cu Ashley Benson

Celebrități, CoolNews
share

Ashley Benson și G-Eazy au fost zăriți ieri într-un cartier din New York. Se țineau de mână ca de obicei – și au mers să cumpere pizza.Ambii erau îmbrăcați lejer și purtau mască, iar după ce au luat pizza s-au îndreptat către casă.
Cei doi formează un cuplu din luna mai a acestui an și de atunci sunt de nedespărțit.
În ultima perioadă au apărut niște zvonuri potrivit cărora Halsey – fosta iubita a lui G-Eazy – care doar ce a lansat o carte de poezii, ar fi scris un poem destul de controversat despre comportamentul toxic al cântărețului. Relația rapper-ului nu a fost nu a fost afectată în vreun fel de aceste supoziții, pe care managerul lui a refuzat să le alimenteze și a spus că ar fi timpul că oamenii să
Potrivit apropiaților celor doi – Ashley și G-Eazy – lucrurile decurg firesc între ei și se pare că există o compatibilitate foarte mare și o liniște de care cântărețul avea nevoie. depășească fostele relații și să se focuseze pe actuala.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Mega concert la New York. Se celebrează recuperarea după pandemie

Vor să facă un mega concert pentru a sărbători recuperarea după pandemia de coronavirus. Autorită...

NEW YORK: Adio lecții online din toamnă

Adio lecții online. În toamnă, școlile din New York se vor deschide pentru toți elevii. Nu va ...

The FRIENDS™ Experience

Fan al serialului FRIENDS? Se deschide oficial ”The FRIENDS™ Experience” în Chicago și New Yo...