Confidenţialitate

Cum merge relația lui G-eazy cu Ashley Benson

Celebrități, CoolNews
share

Ashley Benson și G-Eazy au fost zăriți ieri într-un cartier din New York. Se țineau de mână ca de obicei – și au mers să cumpere pizza.Ambii erau îmbrăcați lejer și purtau mască, iar după ce au luat pizza s-au îndreptat către casă.
Cei doi formează un cuplu din luna mai a acestui an și de atunci sunt de nedespărțit.
În ultima perioadă au apărut niște zvonuri potrivit cărora Halsey – fosta iubita a lui G-Eazy – care doar ce a lansat o carte de poezii, ar fi scris un poem destul de controversat despre comportamentul toxic al cântărețului. Relația rapper-ului nu a fost nu a fost afectată în vreun fel de aceste supoziții, pe care managerul lui a refuzat să le alimenteze și a spus că ar fi timpul că oamenii să
Potrivit apropiaților celor doi – Ashley și G-Eazy – lucrurile decurg firesc între ei și se pare că există o compatibilitate foarte mare și o liniște de care cântărețul avea nevoie. depășească fostele relații și să se focuseze pe actuala.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Cum merge relația lui G-eazy cu Ashley Benson

Ashley Benson și G-Eazy au fost zăriți ieri într-un cartier din New York. Se țineau de mână ca de ob...

Miley Cyrus e convinsă că a văzut extratereștrii

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a vorbit într-un interviu recent acordat publicației 'INTERVIEW' d...

O nuntă cu peste 10.000 de persoane a fost anulată de autoritățile din New York

Autorităţile din New York au interzis organizarea unei nunţi după ce au aflat numărul uriaş al invit...