Cum le răspunde Sansa Stark celor care cer rescrierea finalului Game of Thrones

CoolNews, Filme
share

Sophie Turner, actrița care îi dă viață Sansei Stark în Game of Thrones le răspunde dur fanilor care au inițiat o petiție pentru rescrierea ultimului sezon al serialului.

Ea a declarat pentru The New York Times că petiția dovedește „lipsă de respect” pentru toată munca din spatele acestui fenomen: „Toate aceste petiții și lucrurile de genul ăsta – cred că înseamnă lipsă de respect față de echipă, față de scriitori și față de cei care au lucrat neobosit în toți acești mai bine de 10 ani și 11 în timpul celor luni cât s-a filmat ultimul sezon”.

Petiția pentru rescrierea ultimului sezon din Game of Thrones a strâns  peste 1,3 milioane de semnături.

Sophie Turner a amintit numai de una dintre scenele pentru care s-a depus un efort imens și anume Battle of Winterfell pentru care filmările au durat 55 de nopți.

Producătorii au stabilit în felul ăsta un record pentru cea mai mare secvență de luptă din istoria filmului și a televiziunii.

„Atât de mulți oameni au lucrat atât de greu pentru asta, încât mi se pare lipsă de respect să ieși cu o petiție, doar pentru că finalul nu este așa cum ți-ai fi dorit”, a mai spus Turner, care a adăugat că se aștepta la un val de hate la final.

„Oamenii au întotdeauna o idee în capul lor despre felul în care se va termina un serial, așa că atunci când nu le place, vor începe să vorbească despre asta și se vor revolta”.

Actrița recunoaște că Game of Thrones a surprins mereu prin răsturnările de situație, iar treaba asta s-a păstrat și în ultimul sezon.

„Transformarea lui Daenerys în regina cea rea nu ar trebui să fie un lucru atât de rău pentru fani, iar faptul că Bran Stark a fost numit noul rege al lui Westeros, presupun că era neașteptat, dar cu sens.”

Turner, care s-a căsătorit recent cu Joe Jonas se pregătește să înceapă filmările pentru rolul lui Jean Gray din „X-Men: Dark Phoenix”.

Articole similare

VIDEO Creatorii „Game of Thrones” revin cu „3 Body Problem” din martie

Creatorii David Benioff și D.B. Weiss (Game of Thrones), câștigători ai mai multor premii Emmy, și c...

HBO Max se lansează în Europa. Când va apărea și în România

HBO Max, serviciul de streaming american, a anunțat că urmează să se extindă și în Europa până la sf...

Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: „Ultimul serial la care ai spus de cel puțin 3 ori “ultimu...

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem ...