Confidenţialitate

Cum faci să participi la CSAUD, la Virgin Radio Romania

CoolNews
share

CSAUD este concursul care-ți aduce bani pe loc, la Virgin Radio Romania, dacă spui în direct chiar ce se aude. Adică spui ce a produs sunetul pe care îl auzi la Virgin Radio Romania la concursul CSAUD.

Acum este un sunet de 1000 EURO, iar Andreea Remețan ți l-a adus și pe canalul de YouTube Virgin Radio Romania. Asta ca să îi dai play de ori cîte ori vrei și să îți fie mai ușor să dai răspunsul corect atunci când intri în direct.

Poți lua parte la CSAUD de luni până vineri, de la 6.30 la 21.00! Continuă să asculți Virgin Radio Romania și ai ocazia să iei parte la concurs pe tot parcursul zilei! La semnalul dat în direct, te așteptăm să suni și să dai răspunsul corect!

Înainte să ne suni, e bine să consulți pe site lista actualizată cu TOATE RĂSPUNSURILE GREȘITE LA AL TREILEA SUNET #CSAUD2021. Asta ca să nu repeți în direct ceva ce s-a dovedit deja că nu este varianta câștigătoare, de 1000 EURO, pe care o căutăm pe frecvențele Virgin Radio Romania.

Ai mai multe șanse pe zi să prinzi linie și să dai răspunsul corect, pentru că concursul este în toate programele noastre.

Tu crezi că știi CSAUD?

Articole similare

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi!

Înscrie-te și tu la cel mai tare concurs de scenarii by Kira Hagi! Concursul se adresează scenariști...

Idei de idei: Bonul Dumneavoastră [PREMII INCLUSE!]

La Virgin Radio Romania nu promovăm doar muzica bună, deși te-ai aștepta la asta din partea unui pos...

După o pauză de 12 ani, un film românesc este selectat la Festivalul Internațional de Film de la Ven...

„Miracol”, cel mai nou lungmetraj regizat de Bogdan George Apetri a fost selecționat în cadrul celei...