Cum faci să participi la CSAUD, la Virgin Radio Romania

CoolNews
share

CSAUD este concursul care-ți aduce bani pe loc, la Virgin Radio Romania, dacă spui în direct chiar ce se aude. Adică spui ce a produs sunetul pe care îl auzi la Virgin Radio Romania la concursul CSAUD.

Acum este un sunet de 1000 EURO, iar Andreea Remețan ți l-a adus și pe canalul de YouTube Virgin Radio Romania. Asta ca să îi dai play de ori cîte ori vrei și să îți fie mai ușor să dai răspunsul corect atunci când intri în direct.

Poți lua parte la CSAUD de luni până vineri, de la 6.30 la 21.00! Continuă să asculți Virgin Radio Romania și ai ocazia să iei parte la concurs pe tot parcursul zilei! La semnalul dat în direct, te așteptăm să suni și să dai răspunsul corect!

Înainte să ne suni, e bine să consulți pe site lista actualizată cu TOATE RĂSPUNSURILE GREȘITE LA AL TREILEA SUNET #CSAUD2021. Asta ca să nu repeți în direct ceva ce s-a dovedit deja că nu este varianta câștigătoare, de 1000 EURO, pe care o căutăm pe frecvențele Virgin Radio Romania.

Ai mai multe șanse pe zi să prinzi linie și să dai răspunsul corect, pentru că concursul este în toate programele noastre.

Tu crezi că știi CSAUD?

Articole similare

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...

Echipa Golden Boy Society este în căutarea următorului mare talent al industriei muzicale: revoluția...

Echipa Golden Boy Society este în căutarea următorului mare talent al industriei muzicale și te invi...

Am dat 1000 de euro la CSAUD!! Vezi aici care era sunetul pe care toată țara îl căuta

Trei săptămâni de concurs, aproape 90 de răspunsuri, un singur sunet! CSAUD a revenit pe final de an...